Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aesthetics versus architecture Songtekst: youngblood

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aesthetics versus architecture - youngblood ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van youngblood? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aesthetics versus architecture! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aesthetics versus architecture en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals youngblood .

Origineel

I am the youngblood I am my mother's son I am the youngblood I am my mother's son I have my father's eyes And an addictive appetite I have rode the pale horse Into a town of whores and thieves I married a drug who constantly cheats Oh, the change in the blood Oh, the change in the blood Oh, the change in my brother, my blood Oh, the change You always told me to pray to God But he is not listening to you He has been talking to me And he wanted me to tell you Things will never be the way you want them to be And I am not sorry And neither is he I am the youngblood I am my family's trade A fucking mistake Oh brother, tell me of the man that you'll be Oh brother, tell me what it's like to be the perfect son Oh brother, tell me how you live with yourself making our mother cry Oh brother, tell me how you live with yourself letting your brother die Oh, the change in my blood Oh, the change in the blood Oh, the change in the blood Oh, the change in my brother, my blood Oh, the change I am the youngblood I am my mother's son I am the Youngblood I am my mother's son

 

Vertaling

Ik ben het jonge bloed Ik ben de zoon van mijn moeder Ik ben het jonge bloed Ik ben de zoon van mijn moeder Ik heb de ogen van mijn vader En een verslavende eetlust Ik heb op het bleke paard gereden In een stad van hoeren en dieven Ik ben getrouwd met een medicijn dat constant vals speelt Oh, de verandering in het bloed Oh, de verandering in het bloed Oh, de verandering in mijn broer, mijn bloed Oh, de verandering Je zei altijd dat ik tot God moest bidden Maar hij luistert niet naar je Hij heeft met me gepraat En hij wilde dat ik het je vertelde Dingen zullen nooit zijn zoals je wilt dat ze zijn En het spijt me niet En hij ook niet Ik ben het jonge bloed Ik ben het vak van mijn familie Een vergissing Oh broer, vertel me over de man die je zult zijn Oh broeder, vertel me hoe het is om de perfecte zoon te zijn O broeder, vertel me hoe je met jezelf leeft en onze moeder aan het huilen maakt O broeder, vertel me hoe je met jezelf leeft en je broer laat sterven Oh, de verandering in mijn bloed Oh, de verandering in het bloed Oh, de verandering in het bloed Oh, de verandering in mijn broer, mijn bloed Oh, de verandering Ik ben het jonge bloed Ik ben de zoon van mijn moeder Ik ben het Youngblood Ik ben de zoon van mijn moeder