Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aeternus Songtekst: raven and blood

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aeternus - raven and blood ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van raven and blood? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aeternus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aeternus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals raven and blood .

Origineel

high fathers - teaching knowledge - increasing wandering through lands listening - mysterious folk lore enchantment - through books desire - to learn the truth to seek the raven - and the blood travelling for many days i find the place - where the elves hide elves of wisdom - knowledge of mystery i must seek their knowledge faith growing - deeply raven and blood - await me have i failed - is this folk lore time goes on - i have no longer guidance confusion within my mind i look up - and in the tree i see and i see the land - covered with blood the raven finally - the eternity raven and blood - they came to me ...and the raven became my king [spoken] ...and the blood embraced me ...and provided me with the strength of ...and entered my veins the god war ares

 

Vertaling

hoge vaders - onderwijzen kennis - toenemende zwerven door landen luisteren - mysterieuze volksoverlevering betovering - door boeken verlangen - de waarheid te leren te zoeken de raaf - en het bloed reizend voor vele dagen vind ik de plaats - waar de elven zich verbergen elven van wijsheid - kennis van mysterie ik moet hun kennis zoeken geloof groeiend - diep raaf en bloed - wacht op mij heb ik gefaald - is dit volksoverlevering de tijd gaat door - ik heb geen leiding meer verwarring in mijn geest ik kijk omhoog - en in de boom zie ik en ik zie het land - bedekt met bloed de raaf eindelijk - de eeuwigheid raaf en bloed - ze kwamen naar mij ....en de raaf werd mijn koning [gesproken] ...en het bloed omhelsde me ...en voorzag me van de kracht van ...en drong mijn aderen binnen de god oorlog ares