Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: affiance Songtekst: no peace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: affiance - no peace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no peace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van affiance! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van affiance en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no peace .

Origineel

Where am I? Who am I? Trade me for apathy My flame is fading away My fear is increasing My patience fleeting from me Faith is far out of my reach I'm losing hope My peace is gone Where am I? I've lost my home On the front lines I've seen No end in sight Just a wounded soldier Waiting to die I am not your hero I will let you down I can't save you And you can't save me I'm a fallen fighter With nothing left My beliefs are dying I am not your hero So save yourself I have let you down

 

Vertaling

Waar ben ik? Wie ben ik? Verruil me voor apathie Mijn vlam is aan het vervagen Mijn angst neemt toe Mijn geduld vervliegt van mij Geloof is ver buiten mijn bereik Ik verlies mijn hoop Mijn vrede is weg Waar ben ik? Ik ben mijn thuis kwijt Aan de frontlinies heb ik gezien Geen einde in zicht Alleen een gewonde soldaat wachtend op de dood Ik ben niet je held Ik zal je in de steek laten Ik kan je niet redden En jij kunt mij niet redden Ik ben een gevallen vechter Met niets meer over Mijn geloof is stervende Ik ben niet jouw held Dus red jezelf Ik heb je in de steek gelaten