Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afi Songtekst: 100 words

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afi - 100 words ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 100 words? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 100 words .

Origineel

This is the final night, boys.. We are the cracks in diamond walls.. I tried to illuminate but the shadows kill.. I’m overshadowed.. See how I blend in with nothing?. Now beautiful boys, let’s destroy.. We’ll shine as the Lucite breaks and falls.. Raise the new glitter god with the golden tears- the tears that swallow.. A smile that’s touched so warms nothing.. Yesterday I burnt the sky, looked to the ground and wrapped it around me.. Still today I have so much to burn.. Yesterday I longed to die, fell to the ground, and the ground caught me.. Now today I question why I fell.. Deities fell to decoys, tainting what’s pure.. Let’s cleanse them all.. Infinite life reclaimed, as the shadows kill they are overshadowed.. We’ll burn as they fade into nothing.. Yesterday I burnt the sky, looked to the ground and wrapped it around me.. Still today I have so much to burn.. Yesterday I longed to die, fell to the ground, and the ground caught me.. Now today I question why I fell.. So what can help me to understand, somehow, why it always pains me to breath?. We’re no longer confined because yesterday I burnt the sky.. Yesterday I burnt the sky, looked to the ground and wrapped it around me.. Still today I have so much to burn.. Yesterday I longed to die, fell to the ground, and the ground caught me.. Now today I question why I fell.

 

Vertaling

Dit is de laatste nacht, jongens... Wij zijn de scheuren in diamanten muren... Ik probeerde te verlichten maar de schaduwen doden... Ik ben overschaduwd... Zie je hoe ik opga in het niets? Nu mooie jongens, laten we vernietigen... We zullen schitteren als het Lucite breekt en valt... Verhef de nieuwe glittergod met de gouden tranen, de tranen die slikken... Een glimlach die zo aangeraakt wordt, verwarmt niets... Gisteren verbrandde ik de lucht, keek naar de grond en wikkelde het om me heen... Vandaag nog heb ik zoveel te verbranden... Gisteren verlangde ik te sterven, viel op de grond, en de grond ving me... Nu vandaag vraag ik me af waarom ik viel... De goden werden lokvogels, bezoedelen wat puur is... Laten we ze allemaal zuiveren. Oneindig leven herwonnen, als de schaduwen doden worden ze overschaduwd... We zullen branden als ze vervagen in het niets... Gisteren verbrandde ik de lucht, keek naar de grond en wikkelde het om me heen... Vandaag nog heb ik zoveel te verbranden. Gisteren verlangde ik te sterven, viel op de grond, en de grond ving me... Nu vandaag vraag ik me af waarom ik viel... Wat kan mij helpen te begrijpen, waarom het mij pijn doet te ademen? We zijn niet langer beperkt, want gisteren verbrandde ik de hemel... Gisteren verbrandde ik de lucht, keek naar de grond en wikkelde hem om me heen... Vandaag nog heb ik zoveel te verbranden... Gisteren verlangde ik te sterven, viel op de grond, en de grond ving me... Nu vandaag vraag ik me af waarom ik viel.