Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afi Songtekst: brownie bottom sundae

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afi - brownie bottom sundae ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van brownie bottom sundae? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals brownie bottom sundae .

Origineel

Into the dark is where you're draggin' me. and into your dark is where I never want to be.. I know I'm not alone and i really want to leave.. Into the dark is where you want to watch me bleed.. I'm feeling kinda trapped, I gotta go.. I'm feelin' kinda trapped don't you know.. I'm feelin really trapped I gotta go.. I gotta go.. I'm being dragged down, for how long I don't know.. I'm being dragged down and I rise up way too slow.. I know I don't belong here and I think I ought to go.. I hope that I can leave here with my soul.

 

Vertaling

In het donker sleep je me mee. En in jouw donker wil ik nooit zijn. Ik weet dat ik niet alleen ben en ik wil echt weg... Into the dark is where you want to watch me bleeding... Ik voel me een beetje gevangen, ik moet gaan... Ik voel me een beetje gevangen, weet je dat niet... Ik voel me echt gevangen, ik moet gaan... Ik moet gaan. Ik word naar beneden gesleurd, voor hoelang weet ik niet... Ik word naar beneden gesleurd en ik kom veel te langzaam omhoog... Ik weet dat ik hier niet hoor en ik denk dat ik moet gaan... Ik hoop dat ik hier weg kan gaan met mijn ziel.