Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afi Songtekst: carcinogen crush

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afi - carcinogen crush ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van carcinogen crush? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals carcinogen crush .

Origineel

Speechless, read the words between your lines.. In isolation, silence separates all of design.. Heard you speak words, i know you didn't write, but i believed you,. believed them because you spoke them again in my dreams last night.. I swear to you I'm not the one,. I swear so I'll become what you were over,. your only delight.. Take a bow, you performed exquisitely. Another million scream, I know you'll see each subtletys understood by me.. I would be as devout. As the high school sweetheart that I never had, I swear. I swear to you I'm not the one. I swear so I'll become what you were over. your only delight.. So if you have to fly to me.. I swear that you will be what you were over, so lonely delight.. Airs of grace, your airs of grace will fill me, oooo.. Airs of grace, your airs of grace will fill me, oooo.. Airs of grace, your airs of grace will fill me, oooo.. Airs of grace, your airs of grace just kill me.. Oh.. I swear to you I'm not the one. I swear so I'll become your only.. So if you have to fly to me.. I swear you will be what you were over, so lonely delight.. Delight, delight oh.

 

Vertaling

Sprakeloos, lees de woorden tussen de regels... In afzondering, stilte scheidt alle ontwerp... Ik hoorde je woorden spreken, ik weet dat je ze niet schreef, maar ik geloofde je... geloofde ze omdat je ze opnieuw sprak in mijn dromen vannacht... Ik zweer je dat ik niet de ware ben. Ik zweer dat ik zal worden wat jij was, je enige genot. Maak een buiging, je hebt het voortreffelijk gedaan. Nog een miljoen schreeuwen, ik weet dat je elke subtiliteit door mij begrepen zult zien... Ik zou net zo toegewijd zijn. Als de middelbare school liefje dat ik nooit had, ik zweer het. Ik zweer je dat ik niet de ware ben. Ik zweer dat ik zal worden waar jij overheen was. Je enige verrukking... Dus als je naar mij moet vliegen... zweer ik dat ik zal worden waar jij overheen was, zo eenzaam genot.. De lucht van genade, de lucht van genade zal me vullen, oooo. De lucht van genade, de lucht van genade zal me vullen, oooo. De lucht van genade, de lucht van genade zal me vullen, oooo. De lucht van genade, de lucht van genade doodt me gewoon... Ik zweer je dat ik niet de ware ben. Ik zweer dat ik je enige zal worden... Dus als je naar mij moet vliegen... Ik zweer dat je zult zijn waar je overheen was, zo eenzaam genot... Verrukking, verrukking oh.