Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afi Songtekst: malleus maleficarum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afi - malleus maleficarum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van malleus maleficarum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals malleus maleficarum .

Origineel

Open my eyes as I submerge. and I won't deny what I've been since birth.. I'll die drowned by your standards.. Breathe in the life of the summmer's death as the orange. and red breathe their first breath,. so welcome as they're burning through.. We all begin to burn.. Autumn's flame dance's in my eyes. Set alight for all we've learned.. My ashes falling.. My skin is singed but it heals my heart. and with glowing pride I'll wear my scars.. I'm honored by your hatred.. Leaves fall we arise again,. and the end impending,. it will begin.. So welcome as it's burning through.. Ashes fall and I'm rising up again. Ashes fall.. Ashes fall. Ashes fall as we all arise..

 

Vertaling

Open mijn ogen als ik onderdompel. en ik zal niet ontkennen wat ik ben sinds mijn geboorte... Ik zal verdronken sterven volgens jouw normen... Adem het leven in van de zomerdood als oranje en rood hun eerste adem uitblazen, zo welkom als ze doorbranden. We beginnen allemaal te branden... De vlam van de herfst danst in mijn ogen. In brand gestoken voor alles wat we geleerd hebben... Mijn as valt... Mijn huid is verschroeid maar het heelt mijn hart. En met gloeiende trots draag ik mijn littekens... Ik ben vereerd door jullie haat... Bladeren vallen, wij herrijzen, en het einde nadert, het zal beginnen... Dus welkom als het doorbrandt... As valt en ik sta weer op. As valt... As valt. As valt als we allemaal opstaan...