Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afi Songtekst: okay i feel better now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afi - okay i feel better now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van okay i feel better now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals okay i feel better now .

Origineel

There is nothing to me There is nothing though there was a time I had felt elation before all sensation died I cannot breathe, I can't deny That I've been feigning for you Every vital sign defied This means nothing to me This means nothing, so spare me the lies I deny you sympathy just as I have been denied I cannot breathe, I can't deny That I've been faking for you Every sign of life I died for the last lie And the heartbreak for the first time I could not take, I could not take 'Til I made you cry This is what you taught me This is what you taught and I learned well To recognize that feeling easily can be dispelled I cannot breath, I can't deny That I've been faking for you Every sign of life I died for the last lie And the heartbreak for the first time I could not take For the last lie And the heartbreak for the first time I could not take 'til I made you Show your wounds I'm bored with mine Nothing is new Don't despair I rarely cry Oh my, oh my dear, please dry your eyes Who could harm you? To hurt you is to be despised, as I'd love to For the last lie And the heartbreak for the first time I could not take For the last lie And the heartbreak for the first time I could not take 'til I made you cry 'Til I made you cry 'Til I made you cry 'Til I made you cry

 

Vertaling

Er is niets voor mij Er is niets hoewel er een tijd was dat ik opgetogen was voordat alle sensatie stierf Ik kan niet ademen, ik kan niet ontkennen Dat ik heb gedaan alsof voor jou Elk levensteken getrotseerd Dit betekent niets voor mij Dit betekent niets, dus bespaar me de leugens Ik ontken je medeleven net zoals ik ben ontkend Ik kan niet ademen, ik kan niet ontkennen Dat ik heb gedaan alsof voor jou Elk teken van leven Ik ben gestorven voor de laatste leugen En het hartzeer voor de eerste keer Ik kon het niet aan, ik kon het niet aan Tot ik je aan het huilen maakte Dit is wat je me geleerd hebt Dit is wat je me geleerd hebt en ik heb het goed geleerd Om te herkennen dat gevoel makkelijk verdreven kan worden Ik kan niet ademen, ik kan niet ontkennen Dat ik voor jou heb gedaan alsof Elk teken van leven Ik stierf voor de laatste leugen En het hartzeer voor de eerste keer kon ik niet verdragen Voor de laatste leugen En het liefdesverdriet voor de eerste keer Ik kon er niet tegen tot ik je Toon je wonden ik verveel me met de mijne Niets is nieuw Wanhoop niet, ik huil zelden Oh mijn, oh mijn liefste, droog alsjeblieft je ogen Wie kan jou kwaad doen? Jou pijn doen is veracht worden, zoals ik zo graag zou doen Voor de laatste leugen En het hartzeer voor de eerste keer kon ik niet verdragen Voor de laatste leugen En het hartzeer voor de eerste keer Ik kon het niet verdragen tot ik je aan het huilen maakte Tot ik je aan het huilen bracht Tot ik je aan het huilen maakte Tot ik je aan het huilen maakte