Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afi Songtekst: prelude 12 21

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afi - prelude 12 21 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van prelude 12 21? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals prelude 12 21 .

Origineel

This is what I brought you, this you can keep This is what I brought, you may forget me I promise to depart, just promise one thing Kiss my eyes and lay me to sleep This is what I brought you, this you can keep This is what I brought, you may forget me I promise you my heart, just promise to sing Kiss my eyes and lay me to sleep Kiss my eyes and lay me to sleep This is what I thought, I thought you'd need me This is what I thought, so think me naive I'd promise you a heart, you'd promise to keep Kiss my eyes and lay me to sleep Kiss my eyes and lay me to sleep Kiss my eyes and lay me to sleep

 

Vertaling

Dit is wat ik je bracht, dit mag je houden Dit is wat ik je bracht, je mag me vergeten Ik beloof te vertrekken, beloof me alleen één ding Kus mijn ogen en leg me in slaap Dit is wat ik je bracht, dit mag je houden Dit is wat ik je bracht, je mag me vergeten Ik beloof je mijn hart, beloof alleen te zingen Kus mijn ogen en leg me in slaap Kus mijn ogen en leg me in slaap Dit is wat ik dacht, ik dacht dat je me nodig had Dit is wat ik dacht, dus denk dat ik naïef ben Ik beloof je een hart, dat je belooft te houden Kus mijn ogen en leg me in slaap Kus mijn ogen en leg me in slaap Kus mijn ogen en leg me in slaap