Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afi Songtekst: single second

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afi - single second ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van single second? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals single second .

Origineel

oh my god! my god this can't be happening!. god tell me, tell me this isn't real!. i can't believe all that i have foreseen is finally happening.. i cannot for a single second stand the way i feel.. i always knew.. i always saw it coming.. enveloped now, encased by my worst fear.. i've never felt the nausea of longing to feel nothing,. i never wanted to cease to exist,. just disappear.. fear memories are all that lie ahead.. never have i felt so lost.. memories dull my senses.. fear tragedy is all that lies ahead.. never have i felt so dead.. once felt so warm, no i'm fucking freezing.. i am the once embraced abandoned one.. i raised my eyes up to the light in hopes of finding healing;. no relief was mine,. i was burnt, by the sun..

 

Vertaling

Mijn god, dit kan niet waar zijn. God, zeg me dat dit niet echt is. Ik kan niet geloven dat alles wat ik voorzag eindelijk gebeurt. Ik kan geen seconde uitstaan hoe ik me voel. Ik wist het altijd al. Ik zag het altijd al aankomen. Nu omhuld door mijn grootste angst. Ik heb nooit de misselijkheid gevoeld van het verlangen niets te voelen. Ik wilde nooit ophouden te bestaan. Gewoon verdwijnen. Angst voor herinneringen. Nooit heb ik me zo verloren gevoeld. Herinneringen stompen mijn zintuigen af. Angst voor tragedie. Nooit heb ik me zo dood gevoeld. Ooit voelde ik me zo warm, nu ben ik ijskoud. Ik ben de ooit omhelsde verlatene. Ik hief mijn ogen op naar het licht in de hoop genezing te vinden. Maar ik kreeg geen opluchting. Ik was verbrand door de zon.