Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afi Songtekst: today's lesson (filth cover)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afi - today's lesson (filth cover) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van today's lesson (filth cover)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals today's lesson (filth cover) .

Origineel

Here is your lesson for today, you better listen up real fucking good!. My cloud always has a silver lining, and I. love everything that I see.. My world is wonderful and no one could ever, ever hurt me.. My cloud always has a silver lining, and I. love everything that I see.. My world is wonderful and no one could ever, ever hurt me.. You hate yourself, you do,. You hate yourself, you do,. You hate yourself, you do,. That's why, right now I hate you.. So right now I hate you.. My cloud always has a silver lining, and I. love everything that I see.. My world is wonderful and no one could ever, ever hurt me. My cloud always has a silver lining, and I. love everything that I see.. My world is wonderful and no one could ever, ever hurt me. You hate yourself, you do,. You hate yourself you do,. You hate yourself you do.. That's why right now I can't stand you.. So right now I hate you.. Have you learned your lifes lesson yet? No?. Well let me tell you something.. I am your teacher you have a lot to learn from me. you must love yourself. You are my teacher lots to learn from you,. Can’t hurt myself to sit still. That's why, right now I love you.... You hate yourself, you do,. You hate yourself you do,. You hate yourself you do.. That’s why, right now I love you. Soo fuck you.

 

Vertaling

Hier is jullie les voor vandaag, jullie kunnen beter heel goed luisteren!. Mijn wolk heeft altijd een zilveren randje, en ik hou van alles wat ik zie. Mijn wereld is prachtig en niemand kan me ooit pijn doen. Mijn wolk heeft altijd een zilveren randje, en ik hou van alles wat ik zie... Mijn wereld is prachtig en niemand kan me ooit pijn doen. Je haat jezelf, dat doe je. Je haat jezelf, echt waar... Je haat jezelf, echt waar. Daarom haat ik je nu. Dus nu haat ik je... Mijn wolk heeft altijd een zilveren randje, en ik hou van alles wat ik zie... Mijn wereld is prachtig en niemand kan me ooit, ooit pijn doen. Mijn wolk heeft altijd een zilveren randje, en ik hou van alles wat ik zie... Mijn wereld is prachtig en niemand kan me ooit, ooit pijn doen. Je haat jezelf, dat doe je... Je haat jezelf... Je haat jezelf... Daarom kan ik je nu niet uitstaan... Dus nu haat ik je... Heb je je levensles al geleerd? Nee? Laat me je iets vertellen. Ik ben je leraar, je hebt veel van me te leren. Je moet van jezelf houden. Jij bent mijn leraar. Van jou valt veel te leren. Ik kan mezelf geen pijn doen om stil te zitten. Daarom hou ik nu van je .... Je haat jezelf, echt waar... Je haat jezelf... Je haat jezelf... Daarom hou ik nu van je. Dus val dood.