Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afro celt sound system Songtekst: persistence of memory

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afro celt sound system - persistence of memory ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van persistence of memory? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afro celt sound system! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afro celt sound system en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals persistence of memory .

Origineel

When I'm travelling far from home On the white horizon, I can feel you're still around, And the dream overtakes me. Then I know You'll stay in this moment We'll go where its flowing. You'll be what you want to be Right here with me. When I'm out here on my own, And it all cuts through me. I see you're safe alone, Oh then it hits me. And I know You're here in this moment, Right where its flowing. You are what you want to be Right here with me. Stay in this moment. Go where its flowing. You are what you want to be Right here with me.

 

Vertaling

Als ik ver van huis reis Aan de witte horizon, kan ik voelen dat je nog steeds in de buurt bent, En de droom haalt me in. Dan weet ik Je blijft in dit moment We gaan waar het stroomt. Je zult zijn wat je wilt zijn Hier bij mij. Wanneer ik hier alleen ben, En het allemaal door me heen snijdt. Ik zie dat je veilig alleen bent, Oh dan raakt het me. En dan weet ik... Je bent hier op dit moment, precies waar het stroomt. Je bent wat je wilt zijn Precies hier bij mij. Blijf in dit moment. Ga waar het stroomt. Je bent wat je wilt zijn Hier bij mij.