Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afrojack Songtekst: as your friend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afrojack - as your friend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van as your friend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afrojack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afrojack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals as your friend .

Origineel

I just can't live anymore like this My heart just opened up the door again Just watch me fly as I spread my wings Don't ask me why 'cause there are too many things. And now we're standing on the edge Looking like here we go again It used to be old me but today I woke up as your friend As your friend, as your friend, as your friend I woke up as your friend, As your friend, as your friend, I woke up as your friend Oh lil' mama, I can feel your fire You poisonous lady, let me take you higher And I don't care if it's a bad time Just label me the bad guy tonight And now we're standing on the edge Looking like here we go again I used to be your man but today I woke up as your friend I came to party hoping that you would fall in love Don't mean to put no pressure on you Everybody loving madly And the DJ, he's getting drunk Trying to get next to you And now we're standing on the edge Looking like here we go again I used to be your man but today I woke up as your friend As your friend, as your friend, as your friend I woke up as your friend As your friend, as your friend I woke up, I woke up as your friend As your friend, as your friend, as your friend As your friend, as your friend, as your friend I woke up as your friend I'mma fuck that pussy I'mma fuck that pussy I'mma fuck that pussy And now we're standing on the edge Looking like here we go again I used to be your man but today I woke up as your friend I'mma fuck that pussy I'mma fuck that pussy I'mma fuck that pussy

 

Vertaling

Ik kan zo gewoon niet meer leven Mijn hart deed net de deur weer open Kijk maar hoe ik vlieg terwijl ik mijn vleugels spreid Vraag me niet waarom, want er zijn te veel dingen. En nu staan ??we aan de rand Zo te zien gaan we weer Vroeger was ik het, maar vandaag ik werd wakker als je vriend Als je vriend, als je vriend, als je vriend Ik werd wakker als je vriend, Als je vriend, als je vriend, ik werd wakker als je vriend Oh lieve mama, ik voel je vuur Jij giftige dame, laat me je hoger brengen En het kan me niet schelen of het een slechte tijd is Noem me gewoon de slechterik vanavond En nu staan ??we aan de rand Zo te zien gaan we weer Ik was je man, maar vandaag ik werd wakker als je vriend Ik kwam naar een feestje in de hoop dat je verliefd zou worden Ik wil je niet onder druk zetten Iedereen houdt van gek En de DJ, hij wordt dronken Probeer naast je te komen En nu staan ??we aan de rand Zo te zien gaan we weer Ik was je man, maar vandaag ik werd wakker als je vriend Als je vriend, als je vriend, als je vriend ik werd wakker als je vriend Als je vriend, als je vriend Ik werd wakker, ik werd wakker als je vriend Als je vriend, als je vriend, als je vriend Als je vriend, als je vriend, als je vriend ik werd wakker als je vriend Ik neuk dat poesje Ik neuk dat poesje Ik neuk dat poesje En nu staan ??we aan de rand Zo te zien gaan we weer Ik was je man, maar vandaag ik werd wakker als je vriend Ik neuk dat poesje Ik neuk dat poesje Ik neuk dat poesje