Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afrojack Songtekst: can t stop me club mix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afrojack - can t stop me club mix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can t stop me club mix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afrojack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afrojack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can t stop me club mix .

Origineel

If this was the last dance of the night Will you join me til the morning light? Dance the night away cause it feels right You can't stop me, no-o-o If this was the last dance of the night Will you join me til the morning light? Dance the night away cause it feels right You can't stop me, no-o-o You can't stop me, no You can't stop me, no-o-o 24/7, 365 a year We know the end is near You can't stop me, no-o-o If this was the last dance of the night Will you join me til the morning light? Dance the night away cause it feels right You can't stop me, no-o-o If this was the last dance of the night Will you join me til the morning light? Dance the night away cause it feels right You can't stop me, no-o-o

 

Vertaling

Als dit de laatste dans van de nacht was Kom je bij me tot het ochtendlicht? Dans de hele nacht omdat het goed voelt Je kunt me niet tegenhouden, nee Als dit de laatste dans van de nacht was Kom je bij me tot het ochtendlicht? Dans de hele nacht omdat het goed voelt Je kunt me niet tegenhouden, nee Je kunt me niet tegenhouden, nee Je kunt me niet tegenhouden, nee 24/7, 365 per jaar We weten dat het einde nabij is Je kunt me niet tegenhouden, nee Als dit de laatste dans van de nacht was Kom je bij me tot het ochtendlicht? Dans de hele nacht omdat het goed voelt Je kunt me niet tegenhouden, nee Als dit de laatste dans van de nacht was Kom je bij me tot het ochtendlicht? Dans de hele nacht omdat het goed voelt Je kunt me niet tegenhouden, nee