Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afrojack Songtekst: cant stop me tiesto remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afrojack - cant stop me tiesto remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cant stop me tiesto remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afrojack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afrojack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cant stop me tiesto remix .

Origineel

If this was the last dance of the night Will you join me 'til the morning light? Dance the night away 'cause it feels right You can't stop me, no If this was the last dance of the night Will you join me 'til the morning light? Dance the night away 'cause it feels right You can't stop me, no You can't stop me, no You can't stop me, no No no no no You can't stop You can't stop You can't stop If this was the last dance of the night Will you join me 'til the morning light? Dance the night away 'cause it feels right You can't stop me, no If this was the last dance of the night Will you join me 'til the morning light? Dance the night away 'cause it feels right You can't stop me, no You can't stop me, no You can't stop me, no You can't stop me, no You can't stop me, no 24/7, 365 with you We know the end is here You can't stop me, no If this was the last dance of the night Will you join me 'til the morning light? Dance the night away 'cause it feels right You can't stop me, no If this was the last dance of the night Will you join me 'til the morning light? Dance the night away 'cause it feels right You can't stop me, no

 

Vertaling

Als dit de laatste dans van de nacht was Kom je bij me tot het ochtendlicht? Dans de hele nacht omdat het goed voelt Je kunt me niet tegenhouden, nee Als dit de laatste dans van de nacht was Kom je bij me tot het ochtendlicht? Dans de hele nacht omdat het goed voelt Je kunt me niet tegenhouden, nee Je kunt me niet tegenhouden, nee Je kunt me niet tegenhouden, nee Nee nee nee nee Je kunt niet stoppen Je kunt niet stoppen Je kunt niet stoppen Als dit de laatste dans van de nacht was Kom je bij me tot het ochtendlicht? Dans de hele nacht omdat het goed voelt Je kunt me niet tegenhouden, nee Als dit de laatste dans van de nacht was Kom je bij me tot het ochtendlicht? Dans de hele nacht omdat het goed voelt Je kunt me niet tegenhouden, nee Je kunt me niet tegenhouden, nee Je kunt me niet tegenhouden, nee Je kunt me niet tegenhouden, nee Je kunt me niet tegenhouden, nee 24/7, 365 met jou We weten dat het einde hier is Je kunt me niet tegenhouden, nee Als dit de laatste dans van de nacht was Kom je bij me tot het ochtendlicht? Dans de hele nacht omdat het goed voelt Je kunt me niet tegenhouden, nee Als dit de laatste dans van de nacht was Kom je bij me tot het ochtendlicht? Dans de hele nacht omdat het goed voelt Je kunt me niet tegenhouden, nee