Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afrojack Songtekst: ten feet tall

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afrojack - ten feet tall ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ten feet tall? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afrojack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afrojack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ten feet tall .

Origineel

I'm clumsy, yeah my head's a mess 'Cause you got me growing taller everyday We're giants in a little man's world My heart is pumping up so big that it could burst Been trying so hard not to let it show But you got me feeling like I'm stepping on buildings, cars and boats I swear I could touch the sky Ohhh ohh ohhh I'm ten feet tall Ohhh oh ohhhh I'm ten feet tall I'll be careful, so don't be afraid You're safe here, no, these arms won't let you break I'll put up a sign in the clouds So they all know that we ain't evering down Been trying so hard not to let it show But you got me feeling like I'm stepping on buildings, cars and boats I swear I could touch the sky Ohhh oh ohhh I'm ten feet tall Ohhh oh ohhhh I'm ten feet tall You build me up Make me what I never was You build me up From nothing into something Yeah, something from the dust Been trying so hard not to let it show But you got me feeling like I'm stepping on buildings, cars and boats I swear I could touch the sky Ohhh oh ohhh I'm ten feet tall Ohhh oh ohhhh I'm ten feet tall Ohhh oh ohhh I'm ten feet tall Ohhh oh ohhhh I'm ten feet tall

 

Vertaling

Ik ben onhandig, ja mijn hoofd is een zooitje Omdat je me elke dag groter maakt We zijn reuzen in een kleine mannenwereld Mijn hart pompt zo groot dat het zou kunnen barsten Ik heb zo mijn best gedaan om het niet te laten zien Maar je hebt me het gevoel gegeven Ik stap op gebouwen, auto's en boten Ik zweer dat ik de lucht kan aanraken Ohhh ohh ohhh Ik ben drie meter lang Ohhh oh ohhhh Ik ben drie meter lang Ik zal voorzichtig zijn, dus wees niet bang Je bent hier veilig, nee, deze armen laten je niet breken Ik hang een bord in de wolken Dus ze weten allemaal dat we nooit naar beneden gaan Ik heb zo mijn best gedaan om het niet te laten zien Maar je hebt me het gevoel gegeven Ik stap op gebouwen, auto's en boten Ik zweer dat ik de lucht kan aanraken Ohhh oh ohhh Ik ben drie meter lang Ohhh oh ohhhh Ik ben drie meter lang Je bouwt me op Maak me wat ik nooit was Je bouwt me op Van niets tot iets Ja, iets uit het stof Ik heb zo mijn best gedaan om het niet te laten zien Maar je hebt me het gevoel gegeven Ik stap op gebouwen, auto's en boten Ik zweer dat ik de lucht kan aanraken Ohhh oh ohhh Ik ben drie meter lang Ohhh oh ohhhh Ik ben drie meter lang Ohhh oh ohhh Ik ben drie meter lang Ohhh oh ohhhh Ik ben drie meter lang