Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: afrojack Songtekst: too wild

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: afrojack - too wild ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van too wild? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van afrojack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van afrojack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals too wild .

Origineel

Late nights, everyday is a motherfuckin' party Too stoned, don't know what I did last night Hangin' with my niggas gettin' drunk Smokin' weed & doin' what we want We live our lives And ain't no one gon' bring us down Staying out, sleeping when we can 'Cause we don't stop Going hard, wake up in the morning Do it all again! Roll up the Marley, let's get it started Life of a party! Let's live for today, we might not be here tomorrow And they say I'm too wild They said I'm too fun They say it's too much But too much ain't nothin' at all! 'Cause we just want more, (more) We just want more,(more) Every time I hear the music I go crazy Floating there you take me away Higher we've ever been before Take me to the clouds Take me to the clouds Take me to the clouds Take me to the clouds Every time I hit the club I take my money, I spend it all Standing on the couch just showing love Don't give a damn Don't give a fuck Float me and take me away High up in the clouds, nevering down Somewhere out the space, never on the ground Always turning up, never turning down Another hundred grands As soon as I turn around Take me up to where I wanna be Tired as fuck, but we don't wanna sleep Mary Jane and them paper planes Pouring shots, you better take this drink And they say I'm too wild They said I'm too fun They say it's too much But too much ain't nothin' at all! Cause we just want more, (more) We just want more, (more) They say I'm too wild They said I'm too fun They say it's too much But too much ain't nothin' at all! 'Cause we just want more, (more) We just want more, (more)

 

Vertaling

Late nachten, elke dag is een verdomd feestje Te stoned, ik weet niet wat ik gisteravond heb gedaan Hangin 'met mijn provence dronken Wiet roken en doen wat we willen We leven ons leven En niemand zal ons naar beneden halen Uitblijven, slapen wanneer we kunnen Omdat we niet stoppen Ga hard, word 's ochtends wakker Doe het allemaal opnieuw! Rol de Marley op, laten we beginnen Het leven van een feest! Laten we leven voor vandaag, misschien zijn we hier morgen niet En ze zeggen dat ik te wild ben Ze zeiden dat ik te leuk ben Ze zeggen dat het te veel is Maar teveel is helemaal niets! 'Want we willen gewoon meer, (meer) We willen gewoon meer, (meer) Elke keer als ik de muziek hoor ik word gek Daar drijvend haal je me weg Hoger zijn we ooit geweest Breng me naar de wolken Breng me naar de wolken Breng me naar de wolken Breng me naar de wolken Elke keer als ik de club raak Ik neem mijn geld, ik geef het allemaal uit Op de bank staan ??en gewoon liefde tonen Maakt niet uit Geef geen fuck Drijf me en breng me weg Hoog in de wolken, nooit naar beneden Ergens in de ruimte, nooit op de grond Altijd opdagen, nooit opzij Nog honderd grands Zodra ik me omdraai Breng me naar waar ik wil zijn Vermoeid als fuck, maar we willen niet slapen Mary Jane en die papieren vliegtuigen Giet schoten, je kunt dit drankje beter nemen En ze zeggen dat ik te wild ben Ze zeiden dat ik te leuk ben Ze zeggen dat het te veel is Maar teveel is helemaal niets! Omdat we gewoon meer willen, (meer) We willen gewoon meer, (meer) Ze zeggen dat ik te wild ben Ze zeiden dat ik te leuk ben Ze zeggen dat het te veel is Maar teveel is helemaal niets! 'Want we willen gewoon meer, (meer) We willen gewoon meer, (meer)