Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Afrojack Songtekst: Wave Your Flag

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Afrojack - Wave Your Flag ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wave Your Flag? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Afrojack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Afrojack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wave Your Flag .

Origineel

[Verse 1] I'm color blind, color blind to the whole world All I see is love I walk around with it all over my shoulders For the both of us I'm a traveling, traveling man Love the universe, any way I can I'll be gone, I'll be gone 'till November Girl, I hope you understand [Pre-Chorus] I'm a rolling, rolling stone Where I lay my head is my home I don't wanna see you cry no more Just be who you are When they tell you "You don't matter" Tell them you're the only thing that matters Say it loud, say it loud (hey, hey) [Chorus] Wave your flag (Yeah yeah yeah) Anywhere you go, anywhere you go, you're not alone Wave your flag (Yeah yeah yeah) When the world gets cold and you feel alone, you're not alone Now wave it

 

Vertaling

[Vers 1] Ik ben kleurblind, kleurblind voor de hele wereld Alles wat ik zie is liefde Ik loop er overheen over mijn schouders Voor de twee van ons Ik ben een reizende, reizende man Hou van het universum, zoals ik dat kan Ik zal weg zijn, ik zal weg zijn tot november Meisje, ik hoop dat je het begrijpt [Pre refrein] Ik ben een rollende, rollende steen Waar ik mijn hoofd leg, is mijn huis Ik wil je niet meer zien huilen Wees gewoon wie je bent Wanneer ze je vertellen: "Het maakt je niet uit" Vertel ze dat je het enige is dat het belangrijk maakt Zeg het luid, zeg het luid (hey hey) [Koor] Wave your flag (ja ja ja) Waar je ook heen gaat, waar je ook heen bent, bent u niet alleen Wave your flag (ja ja ja) Als de wereld koud wordt en je alleen voelt, ben je niet alleen Weeg het nu