Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: after 7 Songtekst: all about love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: after 7 - all about love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all about love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van after 7! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van after 7 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all about love .

Origineel

You won't regret it Lets make it happen right now There's no one, no one like me I've been told so many times before And if it was true I know he couldn't do you like I do And do the things I do to you, yeah baby You see, you see that I'm a special guy I thought you knew everything Before you got involved with me You know that I'm the one to get the job done Oh girl, I love you naturally There should not be a doubt in your mind I have to prove myself to you a thousand times And if you want real love, then come with me I won't do you wrong, I'll love you all night long 1, I'm all about love 2, It ain't no joke 3, I can do you right 4, Just stay the night You won't regret it, let's make it happen right now Soon and very soon, you should make that move And if you don't somebody will take your place But I do care I feel I need to have you with me girl You better take time and understand my wishes But don't get confused with them Oh I'm about lovin you and that's all I want to do I want to take you to another level There should not be a doubt in your mind I have to prove myself to you a thousand times And if you want real love Then come with me I won't do you wrong I'll love you all night long You won't regret it, let's make it happen right now (Repeat x 2)

 

Vertaling

Je zult er geen spijt van krijgen. Laten we het nu laten gebeuren Er is niemand, niemand zoals ik Het is me al zo vaak verteld En als het waar was Ik weet dat hij niet met je kan doen zoals ik dat doe En de dingen doen die ik met je doe, ja schatje Je ziet, je ziet dat ik een speciale jongen ben Ik dacht dat je alles wist Voordat je met mij in zee ging Je weet dat ik degene ben die de klus klaar krijgt Oh meisje, ik hou van je op een natuurlijke manier Er mag geen twijfel in je hoofd zijn Ik moet mezelf duizend keer aan je bewijzen En als je echte liefde wilt, kom dan met me mee Ik zal je geen kwaad doen, ik zal de hele nacht van je houden 1, ik ben één en al liefde 2, Het is geen grap 3, Ik kan je goed doen 4, Just stay the night Je zult er geen spijt van krijgen, laten we het nu doen Snel en heel snel, moet je die stap zetten En als je dat niet doet zal iemand je plaats innemen Maar ik geef om je Ik voel dat ik je bij me moet hebben, meisje. Je kunt beter de tijd nemen en mijn wensen begrijpen Maar raak er niet mee in de war Oh ik wil van je houden en dat is alles wat ik wil doen Ik wil je naar een ander niveau brengen Er mag geen twijfel in je hoofd zijn Ik moet mezelf duizend keer aan je bewijzen En als je echte liefde wilt kom dan met me mee Ik zal je geen kwaad doen Ik zal de hele nacht van je houden Je zult er geen spijt van krijgen, laten we het nu laten gebeuren (Herhaal x 2)