Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: after forever Songtekst: beyond me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: after forever - beyond me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beyond me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van after forever! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van after forever en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beyond me .

Origineel

I know I'm alone, but somebody's watching me Follows me everywhere I go A cold flow surprised me again, I shiver The presence of something I can hear it's breathing Leave me alone, wherever you came from Hearing so much voices, no one's talking Oh leave me alone Leave me alone, wherever you came from Hearing so much voices, no one's talking Waiting for something, nothing in the black of the night Creeps around you, the invisible force that makes you crazy I can't remember how it feels to be warm, to be alone... Without that fear deep inside me Icons of death float on beyond me whispering my name and breathing my fear... The menace of insanity Inner voices cry out for action Defenceless as I am Lost in the alleged paradise I'm not sure if I am here or elsewhere Searching for satisfaction Beyond the frontiers of myprehension Leave me alone, wherever you came from Hearing so much voices, no one's talking Leave me alone, wherever you came from Hearing so much voices, no one's talking Oh leave me alone

 

Vertaling

Ik weet dat ik alleen ben, maar iemand houdt me in de gaten Volgt me overal waar ik ga Een koude stroom verraste me weer, ik huiver De aanwezigheid van iets dat ik hoor, is ademen Laat me met rust, waar je ook vandaan kwam Zoveel stemmen horen, niemand praat Oh laat me met rust Laat me met rust, waar je ook vandaan kwam Zoveel stemmen horen, niemand praat Wachten op iets, niets in het zwart van de nacht Kruipt om je heen, de onzichtbare kracht die je gek maakt Ik kan me niet herinneren hoe het voelt om warm te zijn, alleen te zijn ... Zonder die angst diep in mij Iconen van de dood zweven voorbij mij fluister mijn naam en adem mijn angst ... De dreiging van waanzin Innerlijke stemmen schreeuwen om actie Weerloos zoals ik ben Verdwaald in het vermeende paradijs Ik weet niet zeker of ik hier of ergens anders ben Op zoek naar tevredenheid Voorbij de grenzen van mijn begrip Laat me met rust, waar je ook vandaan kwam Zoveel stemmen horen, niemand praat Laat me met rust, waar je ook vandaan kwam Zoveel stemmen horen, niemand praat Oh laat me met rust