Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agans craig Songtekst: desparation blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agans craig - desparation blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van desparation blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agans craig! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agans craig en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals desparation blues .

Origineel

The ceilings are low and the floors are high I can't think it backwards i can't even try Much ado about nothing i fear this will be I once planted a rock, it washed into the sea.. A name on a page, a smile in my mind sometimes my dreams can be real unkind Which came first? the chicken or the egg What should i do now, should i borrow or beg? It's needless to say i'll take what i get but there's not much to see and there's nothing to bet Forever is long, need i say more? but bein' here, darlin' is never a chore.. It's not that you give, less than you receive of whatever it takes, to make me believe You say monkey see, i say monkey do whatever it takes to get next to you.. [email protected]

 

Vertaling

De plafonds zijn laag en de vloeren zijn hoog Ik kan het niet achterstevoren denken, ik kan het niet eens proberen. Much ado about nothing vrees ik dat dit zal zijn Ik heb ooit een steen geplant, hij spoelde aan in de zee... Een naam op een bladzijde, een glimlach in mijn gedachten Soms kunnen mijn dromen echt onvriendelijk zijn. Wat was er eerst? De kip of het ei? Wat moet ik nu doen, moet ik lenen of bedelen? Het is onnodig te zeggen dat ik zal nemen wat ik krijg maar er is niet veel te zien en er is niets om te wedden. Voor altijd is lang, moet ik nog meer zeggen? maar hier zijn, schat, is nooit een karwei... Het is niet dat je minder geeft dan je ontvangt van wat er ook nodig is, om me te laten geloven Jij zegt aap zie, ik zeg aap doe wat er ook voor nodig is om naast je te zijn... [email protected]