Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agathocles Songtekst: take a piss

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agathocles - take a piss ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take a piss? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agathocles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agathocles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take a piss .

Origineel

what the fuck do you want from me? what the fuck is there to see? don't pin your stereotypes upon me 'cause you'll never, never know me people judge me because of my looks but I ain't no stereotype from TV nor books how the fuck can they claim to know me their distorted visions are labeling me how can you know- what I feel how can you know- what I need how can you know- what I wish fuck yourself- and take a piss

 

Vertaling

Wat wil je verdomme van me? Wat is er verdomme te zien? Pin je stereotypen niet op mij want je zult me nooit, nooit kennen mensen beoordelen me vanwege mijn uiterlijk maar ik ben geen stereotype van TV of boeken hoe kunnen ze verdomme beweren dat ze me kennen hun verwrongen visies labelen mij Hoe kun je weten wat ik voel? hoe kan jij weten wat ik nodig heb Hoe kun je weten wat ik wens? Rot op en ga pissen.