Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: age of electric Songtekst: unity or grenadine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: age of electric - unity or grenadine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van unity or grenadine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van age of electric! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van age of electric en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals unity or grenadine .

Origineel

The unity of me, seems a lot like yourself Edges frayed worn down my luck Enterprise to die for You're to die for It makes your brain, my luckiest number My most hopeful trait Bits and pieces, I could put it together But it still won't bring you to me Miss Grenadine Miss Grenadine You're a teacher, best I've had Apple was bruised, I gave you Now you can gaze, it's some side of me that ain't right But I know, that you're to die for And I know, I cauterize my left side breaks Bits and pieces, I could put it together But it still won't bring you to me Miss Grenadine Miss Grenadine I don't deserve you, they're right The hope and the greed, I was on my own In her volcanic cluster, the world condom broke Glad you lost her, can't grab her that low Slashers sulk in my outer Never fake their way in Shrinking in lonely with a crowd in my eye Measuring gold sparkle in your lab in the sky

 

Vertaling

De eenheid van mij, lijkt veel op jezelf Randen gerafeld versleten mijn geluk Onderneming om voor te sterven Je bent om voor te sterven Het maakt je hersenen, mijn gelukkigste nummer Mijn meest hoopvolle eigenschap Stukjes en beetjes, ik zou het in elkaar kunnen zetten Maar het zal je nog steeds niet bij me brengen Juffrouw Grenadine Juffrouw Grenadine Je bent een leraar, de beste die ik ooit heb gehad Appel was gekneusd, ik gaf het je Nu kan je staren, het is een kant van me die niet goed is Maar ik weet, dat je om voor te sterven bent En ik weet, dat ik mijn linkerkant dichtschroei Stukjes en beetjes, ik zou het in elkaar kunnen zetten Maar het zal je nog steeds niet bij me brengen Juffrouw Grenadine Miss Grenadine Ik verdien je niet, ze hebben gelijk De hoop en de hebzucht, ik was alleen In haar vulkanische cluster, brak het wereldcondoom Blij dat je haar kwijt bent, zo laag kan je haar niet pakken Slashers mokken in mijn buitenste Nooit faken ze zich een weg naar binnen Krimpen in eenzaamheid met een menigte in mijn oog Het meten van goud schittering in uw lab in de lucht