Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agent felix Songtekst: behind me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agent felix - behind me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van behind me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agent felix! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agent felix en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals behind me .

Origineel

and if I stare too long at the sky tonight will it open up to breath life back into my lungs they're collapsing into me the time is right is never true you can't hold out on time it holds out on you even when you know your moment is now so turn your backs away away from what your too afraid to try don't hold me back when I decide its my turn to fly its all for not but all could be for everything I'll make sure that the door will close behind me the distant rise is suddenly not looking all that seem to far I'm all stretched out out from always reaching for the stars just one wish and I will be there too reaching down for someone just like you what could have should have happened its so unfair for you for me it I know its different I won't give up this soon at least not this time sitting staring at the rain now the play is dead pull out the chains and measure out just how far that you've come

 

Vertaling

en als ik vanavond te lang naar de hemel staar zal het zich openen om leven in te ademen terug in mijn longen ze storten in mij in de tijd is rijp is nooit waar je kunt de tijd niet tegenhouden, hij houdt jou tegen zelfs als je weet dat je moment nu is dus draai je rug toe weg weg van wat je te bang bent om te proberen hou me niet tegen wanneer ik beslis dat het mijn beurt is om te vliegen het is allemaal voor niets maar alles kan voor alles zijn ik zal ervoor zorgen dat de deur achter me dicht gaat de verre stijging lijkt plotseling niet meer zo ver ik ben helemaal uitgerekt uit altijd reikend naar de sterren slechts één wens en ik zal er ook zijn reikend naar iemand net als jij wat had kunnen gebeuren had moeten gebeuren het is zo oneerlijk voor jou voor mij, ik weet dat het anders is Ik zal niet zo snel opgeven tenminste deze keer niet zittend te staren naar de regen nu het spel dood is trek de kettingen eruit en meet hoe ver je gekomen bent