Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agent felix Songtekst: i want out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agent felix - i want out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agent felix! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agent felix en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want out .

Origineel

tears dripping on the ground I see this barrel staring up at me will the trigger set me free my legs are shaking as I decide if I'll consider one more try or if I'll end it all tonight I need to know that someone cares I need to know that someone's here cause that's never been the case with me so I will bow out gracefully and save everyone the breath that they don't need to waste on me anywhere is better than here my body limits me from my dreams I'm more alive when I'm asleep destination unknown right now I see my soul dancing in the sky free from all this pain and strife I cried up high last night I begged I begged for you to come down and to help me with my life but I haven't heard back from you that's ok cause I am through its too late now I made up my mind all I need is someone to take my hand and tell me that I'll be ok I'm not as alone as it seems I want out tears falling to the ground that's the last one I will loose you cut me up so I'll show you all I need is someone to take my hand and tell me that I'll be ok I'm not as alone as it seems say my good-byes to my misery this is the last of it I will see cause I want out I am through its hard to live when you know no one cares for you

 

Vertaling

tranen druipen op de grond Ik zie deze loop naar me staren. zal de trekker mij bevrijden mijn benen trillen als ik beslis of ik nog één poging overweeg of dat ik er vanavond een eind aan maak Ik moet weten dat iemand om me geeft Ik moet weten dat er iemand is want dat is nooit het geval geweest met mij dus ik zal sierlijk buigen en bespaar iedereen de adem die ze niet hoeven te verspillen aan mij overal is beter dan hier mijn lichaam beperkt me van mijn dromen ik ben levendiger als ik slaap bestemming onbekend op dit moment zie ik mijn ziel dansen in de lucht vrij van al deze pijn en strijd Ik heb vannacht hoog gehuild en gesmeekt Ik smeekte je naar beneden te komen en me te helpen met mijn leven maar ik heb nog niets van je gehoord dat is oké want ik ben er klaar mee het is nu te laat ik heb mijn besluit genomen alles wat ik nodig heb is iemand die mijn hand neemt en me zegt dat het goed komt Ik ben niet zo alleen als het lijkt. Ik wil eruit. tranen vallen op de grond dat is de laatste die ik zal verliezen je hebt me in stukken gesneden dus ik zal het je laten zien alles wat ik nodig heb is iemand die mijn hand neemt en me zegt dat het goed komt ik ben niet zo alleen als het lijkt zeg vaarwel tegen mijn ellende dit is het laatste dat ik zal zien want ik wil eruit, ik ben er klaar mee het is moeilijk te leven als je weet dat niemand om je geeft