Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agent sparks Songtekst: waving by

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agent sparks - waving by ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waving by? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agent sparks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agent sparks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waving by .

Origineel

It's just me, the monkey, do as you say Put on showtunes for a play, control my brain Break my heart, tear out my spleen Teach me Go Outside Climb a tree with two broken feet Soon I start to cry to you in the sky You'll see me waving by It's just me, the monkey, do as you say Even dumb birds tease me for play I can't complain They're only pecking at my two broken feet While climbing up a tree I swipe one across the beak Now I'm finally free from you in the sky You'll see me waving by to you in the sky You'll see me waving by Don't tie me Don't lie to me Don't tie me If this is you with all your intentions Of us in the sky Til you see me waving by to you in the sky You'll see me waving by to you in the sky Did you hear me say goodbye? Yanis

 

Vertaling

Ik ben het maar, de aap, doe wat je zegt Zet showtunes op voor een toneelstuk, controleer mijn hersenen Breek mijn hart, ruk mijn milt eruit Leer me naar buiten te gaan Klim in een boom met twee gebroken voeten Spoedig begin ik te huilen naar jou in de lucht Je zult me voorbij zien zwaaien Ik ben het maar, de aap, doe wat je zegt Zelfs domme vogels plagen me om te spelen Ik mag niet klagen Ze pikken alleen maar aan mijn twee gebroken voeten Terwijl ik in een boom klim veeg ik er een over de snavel Nu ben ik eindelijk vrij van jou in de lucht Je zult me zien zwaaien naar jou in de lucht Je zult me voorbij zien zwaaien Bind me niet vast Lieg niet tegen me Bind me niet vast Als jij dit bent met al je bedoelingen Van ons in de lucht Tot je me voorbij ziet zwaaien in de lucht Je zult me zien zwaaien naar jou in de lucht Hoorde je me afscheid nemen? Yanis