Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agepe Songtekst: de todas as formas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agepe - de todas as formas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van de todas as formas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agepe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agepe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals de todas as formas .

Origineel

Me dê a posse do teu corpo. Descobre o rosto. Tira o véu. Pra dar mais vida a minha vida. Me dê sua boca com gosto de mel. Eu te amarei de todas as formas. E amar assim meu bem. É um mar de rosas (2x). É te ver tão dengosa me dando carinho. Ó doce musa felina da minha paixão. É paixão. É paixão, uma força estranha me faz delirar. O desejo me chama querendo te amar. És a dona sozinha do meu coração. Thaís H.F. Santos

 

Vertaling

Geef me bezit van je lichaam. Ontbloot het gezicht. Doe de sluier af. Pra dar mais vida a minha vida. Geef me je mond met de smaak van honing. Ik zal op alle manieren van je houden. En liefde zoals dit mijn schat. Het is een bed van rozen (2x). Het is omdat je zo lief bent, en me liefde geeft. O lieve katachtige muze van mijn passie. Het is passie. Het is passie, een vreemde kracht maakt me ijlend. Het verlangen roept dat ik van je wil houden. Jij bent de eenzame eigenaar van mijn hart. Thaís H.F. Santos