Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agepe Songtekst: eu e o mar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agepe - eu e o mar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu e o mar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agepe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agepe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu e o mar .

Origineel

O mar é meu.. Deixa eu morar no mar.. O mar é meu.. Deixa eu morar no mar.. Todo mundo.. Deixa eu ficar sozinho.. Tenho o meu carinho por de lá.. Sinto toda a hora brisa.. Sempre me ameniza lá na beira mar.. Alegria de gaivotas.. Alegrias de pescar.. Todo o dia. toda a hora.. Se eu mora se nesse mar.. O mar é meu.. Deixa eu morar no mar.. O mar é meu.. Deixa eu morar no mar.. Lá eu sinto a liberdade.. Longe da maldade eu sei que vou viver.. Quando a lua vai sumindo.. Olha como é lindo o dia amanhecer.. Gosto da vida macia.. Nunca gostei de sofrer.. Meu amor já não me gosta.. Vou-me embora pra esquecer.. O mar é meu.. Deixa eu morar no mar. . Paulosc

 

Vertaling

De zee is van mij... Laat me in de zee leven... De zee is van mij... Laat me in de zee leven... De hele wereld... Laat me alleen... Ik heb mijn genegenheid van daar... Ik voel de wind de hele tijd... Kalmeert me altijd daar bij de zee... Vreugde van zeemeeuwen... De vreugde van het vissen... De hele dag, de hele tijd Als ik op die zee leef De zee is van mij Laat me in de zee leven... De zee is van mij Laat me in de zee leven... Daar voel ik vrijheid... Weg van het kwaad weet ik dat ik zal leven... Als de maan ondergaat... "Kijk hoe mooi de dag aanbreekt... # Ik hou van het zachte leven # "Ik heb nooit graag geleden... Mijn liefde houdt niet meer van mij... Ik ga weg om te vergeten... De zee is van mij... Laat me in de zee leven... Paulosc