Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agepe Songtekst: portela na avenida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agepe - portela na avenida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van portela na avenida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agepe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agepe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals portela na avenida .

Origineel

Portela,. Eu nunca vi coisa mais bela,. Quando ela pisa a passarela. E vai entrando na avenida. Parece. A maravilha de aquarela que surgiu. O manto azul da Padroeira do Brasil. Nossa Senhora Aparecida.. Que vai se arrastando. E o povo na rua cantando. É feito uma reza, um ritual. É a procissão do samba. Abençoando. A festa do divino... Carnaval.. Portela.... É a deusa do samba,o passado revela. E tem a velha guarda como sentinela. E é por isso que eu ouço essa voz que me chama.. Portela.... Sobre a tua bandeira,esse divino manto,. Tua águia altaneira, é o Epírito Santo. No templo do samba.. As pastoras e os pastores. Vêm chegando da cidade,da favela. Para defender as tuas flores. Como fiéis na santa missa da capela.. Salve o samba,salve a santa,salve ela. Salve o manto azul e branco da Portela. Desfilando triunfal. Sobre o altar do Carnaval.. (Repete a letra toda)

 

Vertaling

Portela. Ik heb nog nooit iets mooiers gezien. Als ze op de catwalk stapt. En gaat de laan in. Het lijkt erop. Het aquarel wonder dat tevoorschijn kwam. De blauwe mantel van de Patrones van Brazilië. Onze Vrouwe van Aparecida... die zich voortsleept. En de mensen in de straat zingen. Het is als een gebed, een ritueel. Het is de samba processie. Zegening. Het feest van de goddelijke... Carnaval. Portela.... Het is de godin van de samba, zo blijkt uit het verleden. En heeft de oude garde als schildwacht. En dat is waarom ik deze stem hoor die me roept... Portela.... Op uw vlag, die goddelijke mantel. Jouw zwevende adelaar is de Heilige Geest. In de tempel van de samba... De herders en de voorgangers. Ze komen uit de stad, uit de favela. Om je bloemen te verdedigen. Zoals de gelovigen in de heilige mis van de kapel... Heil aan de samba, heil aan de heilige, heil aan haar. Heil aan de blauw-witte mantel van Portela. Triomfantelijk paraderend Op het altaar van Carnaval... (Herhaal de hele songtekst)