Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agnes Songtekst: human touch

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agnes - human touch ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van human touch? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agnes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agnes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals human touch .

Origineel

I-I wanna feel Wanna feel human touch, human touch Leave the ground and fly with me Over land and over seas Far away and out of reach To be as one We could be as one Leave your doubts and trust in me We can make some history We are young and we are free To be as one Be as one Wanna feel your touch all over my body Wanna hear you say you can't live without me I don't wanna have to wait any longer for Human touch, human touch Wanna feel your heartbeat closer than ever Wanna hear you say it's now and forever I don't wanna have to wait any longer for Human touch, human touch Leave the world without a trace You and I and out of space We can play with hearts and spades To be as one We could be as one Leave your doubts and trust in me We don't have to make believe We are young and we are free To be as one Be as one Wanna feel your touch all over my body Wanna hear you say you can't live without me I don't wanna have to wait any longer for Human touch, human touch Wanna feel your heartbeat closer than ever Wanna hear you say it's now and forever I don't wanna have to wait any longer for Human touch, human touch I-I wanna feel Wanna feel human touch, human touch I-I wanna feel Wanna feel human touch, human touch I-I wanna feel (feel, feel, feel) Human touch, human touch I-I wanna feel (feel, feel, feel...) Wanna feel your touch all over my body Wanna hear you say you can't live without me I don't wanna have to wait any longer for Human touch, human touch Wanna feel your heartbeat closer than ever Wanna hear you say it's now and forever I don't wanna have to wait any longer for Human touch, human touch I-I wanna feel Wanna feel human touch, human touch I-I wanna feel Wanna feel human touch, human touch

 

Vertaling

Ik wil voelen Ik wil menselijke aanraking voelen, menselijke aanraking Verlaat de grond en vlieg met me mee Over land en over zee Ver weg en buiten bereik Om als één te zijn We zouden als één kunnen zijn Laat je twijfels achter en vertrouw op mij We kunnen geschiedenis schrijven We zijn jong en we zijn vrij Om als één te zijn Eén te zijn Ik wil je aanraking over mijn hele lichaam voelen Ik wil je horen zeggen dat je niet zonder me kunt leven Ik wil niet langer wachten op Menselijke aanraking, menselijke aanraking Ik wil je hartslag voelen, dichterbij dan ooit Ik wil je horen zeggen dat het nu en voor altijd is Ik wil niet langer wachten op Menselijke aanraking, menselijke aanraking Verlaat de wereld zonder een spoor Jij en ik en uit de ruimte We kunnen spelen met harten en schoppen Om als één te zijn We zouden als één kunnen zijn Laat je twijfels achter en vertrouw op mij We hoeven niet te geloven We zijn jong en we zijn vrij Om als één te zijn Eén te zijn Ik wil je aanraking over mijn hele lichaam voelen Ik wil je horen zeggen dat je niet zonder me kunt leven Ik wil niet langer wachten op Menselijke aanraking, menselijke aanraking Ik wil je hartslag voelen, dichterbij dan ooit Ik wil je horen zeggen dat het nu en voor altijd is Ik wil niet langer wachten op Menselijke aanraking, menselijke aanraking Ik wil voelen Ik wil menselijke aanraking voelen, menselijke aanraking Ik-ik wil voelen Ik wil menselijke aanraking voelen, menselijke aanraking Ik-ik wil voelen (voel, voel, voel) Menselijke aanraking, menselijke aanraking I-Ik wil voelen (voel, voel, voel...) Ik wil je aanraking over mijn hele lichaam voelen Ik wil je horen zeggen dat je niet zonder me kan leven Ik wil niet langer wachten op Menselijke aanraking, menselijke aanraking Ik wil je hartslag voelen, dichterbij dan ooit Ik wil je horen zeggen dat het nu en voor altijd is I don't wanna have to wait any longer for Menselijke aanraking, menselijke aanraking Ik wil voelen Ik wil menselijke aanraking voelen, menselijke aanraking Ik-ik wil voelen Ik wil menselijke aanraking voelen, menselijke aanraking