Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agnes monica Songtekst: hide and seek

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agnes monica - hide and seek ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hide and seek? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agnes monica! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agnes monica en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hide and seek .

Origineel

Intro: Baby Now lets play a game of hide and seek Ally ally ally baby, wont youe out that beast inside of you Chorus: I see you looking at me through the window and youre waiting for me to say hello where youre at boy (2x) Come and get what you want, what youve been waiting for I see you looking at me through the window and youre waiting for me to say hello where youre at boy 2x Come and get what you want, what youve been waiting for Verse: You wanna have some fun One on one, lets play hide and seek You chase I will run Only for you to find me Ally ally ally ine, Ally ally ally ine free Ally ally ally ine Ally ally ally ine free Im your little riding hood Youre the big bad wolf Come after me (After me) I know you hungry I know you want me The way you look at me like that I know you hungry I know you want me The way you look at me like that Chorus: I see you looking at me through the window and youre waiting for me to say hello where youre at boy (2x) Come and get what you want, what youve been waiting for I see you looking at me through the window and youre waiting for me to say hello where youre at boy (2x) Come and get what you want, what youve been waiting for You wanna have some fun One on one, lets play hide and seek where youre at boy (2x) You chase I will run Only for you to find me where youre at boy (2x) I know you hungry I know you want me The way you look at me like that I know you hungry I know you want me The way you look at me like that I see you looking at me through the window and youre waiting for me to say hello where youre at boy (2x) Come and get what you want, what youve been waiting for I see you looking at me through the window and youre waiting for me to say hello where youre at boy (2x) Come and get what you want, what youve been waiting for Ally ally ally ine, Ally ally ally ine free (where you at boy (2x) ) Ally ally ally ine, Ally ally ally ine free (where you at boy (3x) )

 

Vertaling

Intro: Baby Laten we nu een spelletje verstoppertje spelen Bondgenoot bondgenoot bondgenoot baby, wil je dat beest in je niet uit Refrein: Ik zie je door het raam naar me kijken en je wacht tot ik hallo zeg waar ben je jongen (2x) Kom en krijg wat je wilt, waar je op hebt gewacht Ik zie je door het raam naar me kijken en je wacht tot ik hallo zeg waar je bent bij jongen 2x Kom en krijg wat je wilt, waar je op hebt gewacht Vers: Je wilt plezier maken Eén op één, laten we verstoppertje spelen Je achtervolgt ik zal rennen Alleen voor jou om mij te vinden Bondgenoot bondgenoot bondgenoot ine, Bondgenoot bondgenoot bondgenoot ine gratis Bondgenoot bondgenoot bondgenoot ine Bondgenoot bondgenoot bondgenoot ine gratis Ik ben je kleine motorkap Jij bent de grote boze wolf Kom achter mij aan (Na mij) Ik weet dat je honger hebt ik weet dat je me wilt De manier waarop je zo naar me kijkt Ik weet dat je honger hebt ik weet dat je me wilt De manier waarop je zo naar me kijkt Refrein: Ik zie je door het raam naar me kijken en je wacht tot ik hallo zeg waar ben je jongen (2x) Kom en krijg wat je wilt, waar je op hebt gewacht Ik zie je door het raam naar me kijken en je wacht tot ik hallo zeg waar ben je jongen (2x) Kom en krijg wat je wilt, waar je op hebt gewacht Je wilt plezier maken Eén op één, laten we verstoppertje spelen waar ben je jongen (2x) Je achtervolgt ik zal rennen Alleen voor jou om mij te vinden waar ben je jongen (2x) Ik weet dat je honger hebt ik weet dat je me wilt De manier waarop je zo naar me kijkt Ik weet dat je honger hebt ik weet dat je me wilt De manier waarop je zo naar me kijkt Ik zie je door het raam naar me kijken en je wacht tot ik hallo zeg waar ben je jongen (2x) Kom en krijg wat je wilt, waar je op hebt gewacht Ik zie je door het raam naar me kijken en je wacht tot ik hallo zeg waar ben je jongen (2x) Kom en krijg wat je wilt, waar je op hebt gewacht Bondgenoot bondgenoot bondgenoot ine, Bondgenoot bondgenoot bondgenoot ine gratis (waar je bij jongen (2x)) Bondgenoot bondgenoot bondgenoot ine, Bondgenoot bondgenoot bondgenoot ine gratis (waar je bij jongen (3x))