Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agnes monica Songtekst: paralyzed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agnes monica - paralyzed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van paralyzed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agnes monica! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agnes monica en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals paralyzed .

Origineel

Kata-kata dari mulutmu memang berbahaya Kau permainkan oh hatiku dengan berbagai cara Mata, bibirmu sentuhku sampai ku tak bersuara Lihat arogansimu, ku malah lemah tak berdaya Kau pikirku mudah bagimu Namun bersamamu tabu bagiku (Chorus) Now baby boy listen to me, boy show me How you're gonna get me paralyzed This is me now tell me When you're gonna get me paralyzed This is me, boy get me How you're gonna get me paralyzed Imma let you slide Cuz I wont lie, I want you to get me paralyzed How you're gonna get me paralyzed When you're gonna get me paralyzed How you're gonna get me paralyzed Are you gonna get me paralyzed Oh kau bawa aku lagi sampai ku hampir mati Caramu kagumiku, kau kejar aku sampai mati Memang ku kagumimu dari atas sampai hati Tak perlu ku ragu, dari hati sampai kaki

 

Vertaling

Woorden uit je mond zijn inderdaad gevaarlijk Je speelt op verschillende manieren oh mijn hart Ogen, je lippen raken me totdat ik geen geluid meer maak Kijk naar je arrogantie, ik ben zwak en hulpeloos Je denkt dat ik makkelijk voor je ben Maar met jou taboe voor mij (Refrein) Luister, jongetje, luister eens Hoe je me verlamd gaat maken Dit ben ik, vertel het me nu Als je me verlamd gaat maken Dit ben ik, jongen, pak me Hoe je me verlamd gaat maken Ik laat je glijden Omdat ik niet zal liegen, ik wil dat je me verlamd maakt Hoe je me verlamd gaat maken Als je me verlamd gaat maken Hoe je me verlamd gaat maken Ga je me verlamd maken Oh je bracht me weer tot ik bijna stierf Zoals je me bewondert, jaag je me dood Inderdaad, ik bewonder je van top tot hart Ik hoef niet te aarzelen, van hart tot voet