Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agnes monica Songtekst: tak ada logika

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agnes monica - tak ada logika ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tak ada logika? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agnes monica! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agnes monica en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tak ada logika .

Origineel

Karna aku tak tahu Kau sudah ada yang punya Atau bisikan cinta Ku tahu engkau berdusta Namun ku tak mau mengerti Selama kau masih bersamaku Karna ku suka,ku butuh cinta yang pernah hilang dariku Cinta ini kadang" tak ada logika Bersih smua hasrat dalam hati Ku hanya ingin dapat memiliki Dirimu hanya untuk sesaat Karna aku tak tahu Kau sudah ada yang punya Karna kau telah bisikkan cintamu padaku Ku tahu kau telah berdusta

 

Vertaling

Omdat ik het niet weet Je hebt er al een Of een fluistering van liefde Ik weet dat je liegt Maar ik wil het niet begrijpen Zolang je nog maar bij me bent Omdat ik het leuk vind, heb ik de liefde nodig die van mij verloren was Deze liefde is soms 'geen logica Reinig alle verlangens in het hart Ik wil gewoon kunnen hebben Je bent maar voor een moment Omdat ik het niet weet Je hebt er al een Omdat je je liefde tegen me fluisterde Ik weet dat je loog