Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agnes obel Songtekst: familiar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agnes obel - familiar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van familiar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agnes obel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agnes obel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals familiar .

Origineel

Can you walk on the water with I, you and I? "Because your blood's running cold" said the familiar, true to life Can you walk on the water with I, you and I? Or keep your eyes on the road and live there familiar, without you and I It glows with gates of gold, true to life And our love is a ghost that the others can't see It's a danger Every shade of us you fade down to keep Them in the dark on who we are (Oh what you do to me) Gonna be the death of me It's a danger 'Cause our love is a ghost that the others can't see We took a walk to the summit at night, you and I To burn a hole in the old grip of the familiar, you and I And the dark was opening wide, do or die Under a mask of a million ruling eyes And our love is a ghost that the others can't see It's a danger Every shade of us you fade down to keep Them in the dark on who we are (Oh what you do to me) Gonna be the death of me It's danger 'Cause our love is a ghost that the others can't see

 

Vertaling

Kun je over het water lopen met ik, jij en ik? "Omdat je bloed koud wordt" zei de bekende, levensecht Kun je op het water lopen met mij, jij en ik? Of hou je ogen op de weg en leef daar familiair, zonder jou en ik Het gloeit met poorten van goud, trouw aan het leven En onze liefde is een spook dat de anderen niet kunnen zien Het is een gevaar. Elke schaduw van ons vervaag je om Ze in het donker te houden over wie we zijn (Oh wat je me aandoet) Gonna be the death of me Het is een gevaar. 'Cause our love is a ghost that the others can't see We wandelden 's nachts naar de top, jij en ik Om een gat te branden in de oude greep van het vertrouwde, jij en ik En het donker opende zich wijd, doen of sterven Onder een masker van een miljoen heersende ogen En onze liefde is een geest die de anderen niet kunnen zien It's a danger Elke schaduw van ons vervaag je om Ze in het donker te houden over wie we zijn (Oh wat je me aandoet) Gonna be the death of me It's danger 'Cause our love is a ghost that the others can't see