Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agnetha faltskog Songtekst: if you need somebody tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agnetha faltskog - if you need somebody tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you need somebody tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agnetha faltskog! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agnetha faltskog en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you need somebody tonight .

Origineel

If you need somebody tonight Here I am, here I am If it's love you need in your life Here I am tonight If you want somebody to hold Take my hand, take my hand If the night is getting too cold Take my hand tonight I will hold you I will love you I will be there right beside you You will never be lonely again If your heart is missing someone Here I am Here I am If you need somebody tonight I will hold you I will love you I will be right there beside you You will never be lonely again If you want a love that is strong Here I stand, here I stand In my arms is where you belong If you need somebody tonight

 

Vertaling

Als je vanavond iemand nodig hebt Hier ben ik, hier ben ik Als het liefde is die je nodig hebt in je leven Hier ben ik vanavond Als je iemand wilt vasthouden Pak mijn hand, pak mijn hand Als de nacht te koud wordt Neem vanavond mijn hand ik zal je vasthouden ik zal van je houden Ik zal naast je staan Je zult nooit meer eenzaam zijn Als je hart iemand mist Hier ben ik Hier ben ik Als je vanavond iemand nodig hebt ik zal je vasthouden ik zal van je houden Ik zal naast je staan Je zult nooit meer eenzaam zijn Als je een liefde wilt die sterk is Hier sta ik, hier sta ik In mijn armen hoor je thuis Als je vanavond iemand nodig hebt