Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agnetha faltskog Songtekst: maybe it was magic

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agnetha faltskog - maybe it was magic ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maybe it was magic? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agnetha faltskog! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agnetha faltskog en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maybe it was magic .

Origineel

There were good times I still remember when I made you smile When life was easy We'd coexist in afortable style And there were feelings I was inclined to believe they would never fade It's so funny How things don't always work that way There was something in the air Maybe it was magic And there was something in your voice When you used to call my name And there are moments in my life That I can still remember And there are places in my heart That I cannot forget And there was music We danced in the sunlight and glittered like gold Life was free then With time on our side we would never grow old

 

Vertaling

Er waren goede tijden Ik herinner me nog dat ik je liet glimlachen Toen het leven gemakkelijk was We zouden naast elkaar kunnen leven in een respectabele stijl En er waren gevoelens Ik was geneigd te geloven dat ze nooit zouden vervagen Het is zo grappig Hoe dingen niet altijd zo werken Er hing iets in de lucht Misschien was het magie En er was iets in je stem Toen je mijn naam noemde En er zijn momenten in mijn leven Dat kan ik me nog herinneren En er zijn plaatsen in mijn hart Dat kan ik niet vergeten En er was muziek We dansten in het zonlicht en schitterden als goud Het leven was toen vrij Met de tijd aan onze kant zouden we nooit oud worden