Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agnetha faltskog Songtekst: save me why don t ya

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agnetha faltskog - save me why don t ya ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van save me why don t ya? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agnetha faltskog! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agnetha faltskog en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals save me why don t ya .

Origineel

I talk to my mirror now Why does it have to be me? Oh, listen to the rumours now Pick up the pieces and see. Oh, but I'd never hurt you, I wouldn't want to, Why does everybody look for troubles when there isn't any? No one listens to me, so I'm talking to you. Go walk in your sunshine now I'm standing here in the rain. And it's a misunderstanding now Nothing can cover my pain. I'm here in the darkess, down in the shadows, Why does everybody disappear when you need somebody? No one listens to me, so I'm begging you to. Why don't ya save me, save me, save me, save me, save me? Tell me you love me, it'll be alright, Save me, save me, save me, save me, save me. Tell me you need me, it'll be alright, I don't want to lose you, I don't want to love without you. Tell me you want me, say that you need me Don't want to live without you, so why don't you save me? Why don't you save me? Save me, why don't you save me? Love and devotion now That's all I had in my mind. Oh, but sorrow and heartache That's all I seem to find. I'm in the middle and I'm losing my grip No one there to catch me when my world begins to slip, No one's looking for me, so I'm talking to you. Something to treasure now Don't often happen these days. Why often you pick up the pieces now? Don't watch them slipping away. I need someone to hold me when my feelings are low Somebody to tell me when I need to know, Won't you listen to me, when I'm begging you to? Why don't ya save me, save me, save me, save me, save me? Tell me you love me, it'll be alright, Save me, save me, save me, save me, save me. Tell me you need me, it'll be alright, I don't want to lose you, I don't want to love without you. Tell me you want me, say that you need me Don't want to live without you, so why don't you save me? Why don't you save me? Save me, why don't you save me? Save me!

 

Vertaling

Ik praat nu tegen mijn spiegel Waarom moet ik het zijn? Oh, luister nu naar de geruchten Pak de stukjes op en zie. Oh, maar ik zou je nooit pijn doen, ik zou niet willen, Waarom zoekt iedereen naar problemen als die er niet zijn? Niemand luistert naar mij, dus ik praat tegen je. Ga nu in je zonneschijn wandelen Ik sta hier in de regen. En het is nu een misverstand Niets kan mijn pijn bedekken. Ik ben hier in het donker, beneden in de schaduw, Waarom verdwijnt iedereen als je iemand nodig hebt? Niemand luistert naar mij, dus ik smeek het je. Waarom red je me niet, red me, red me, red me, red me? Zeg me dat je van me houdt, het komt goed, Red me, red me, red me, red me, red me. Zeg me dat je me nodig hebt, het komt goed, Ik wil je niet verliezen, ik wil niet van je houden zonder jou. Zeg me dat je me wilt, zeg dat je me nodig hebt Ik wil niet zonder jou leven, dus waarom red je me niet? Waarom red je me niet? Red me, waarom red je me niet? Liefde en toewijding nu Dat is alles wat ik in gedachten had. Oh, maar verdriet en verdriet Dat is alles wat ik lijk te vinden. Ik zit in het midden en ik verlies mijn grip Niemand daar om me te vangen wanneer mijn wereld begint te slippen, Niemand zoekt me, dus ik praat tegen je. Iets om nu te koesteren Tegenwoordig gebeurt het niet vaak. Waarom pak je de stukken nu vaak op? Kijk niet hoe ze wegglijden. Ik heb iemand nodig die me vasthoudt als mijn gevoelens laag zijn Iemand om me te vertellen wanneer ik het moet weten, Luister je niet naar me als ik je smeek? Waarom red je me niet, red me, red me, red me, red me? Zeg me dat je van me houdt, het komt goed, Red me, red me, red me, red me, red me. Zeg me dat je me nodig hebt, het komt goed, Ik wil je niet verliezen, ik wil niet van je houden zonder jou. Zeg me dat je me wilt, zeg dat je me nodig hebt Ik wil niet zonder jou leven, dus waarom red je me niet? Waarom red je me niet? Red me, waarom red je me niet? Red mij!