Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agnetha faltskog Songtekst: you re there

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agnetha faltskog - you re there ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you re there? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agnetha faltskog! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agnetha faltskog en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you re there .

Origineel

I tried not to see you 'Cause I couldn't take the heartache again The past was behind me Wouldn'tpromise, it's never the same But when we met lost in the candlelight And you smiled at me Knew I had to be with you And suddenly, closer to me (You're there, you're there). You're there in the morning And the hurt is slippin' away (slippin' away) And though I laugh through teardrops I can't face another day, I don't know how to tell you There's so much that I wanted to say (wanted to say) Do you know that I love you forever? I want you to stay. We shouldn't be lonely But a broken dream shatters away We're lost in our troubles When a dream is gone, somebody pays I never tried, counting the memories Leave them all behind But I can't live without you Stay with me, please let me find (You're there, you're there). You're there in the morning And the hurt is slippin' away (slippin' away) And though I laugh through teardrops I can't face another day, I don't know how to tell you There's so much that I wanted to say (wanted to say) Do you know that I love you forever? You're there in the morning And the hurt is slippin' away (slippin' away) And though I laugh through teardrops I can't face another day, I don't know how to tell you There's so much that I wanted to say (wanted to say) Do you know that I love you forever? You're there in the morning And the hurt is slippin' away

 

Vertaling

Ik heb geprobeerd je niet te zien Omdat ik het verdriet niet meer kon verdragen Het verleden lag achter me Zou niet veelbelovend zijn, het is nooit hetzelfde Maar toen we elkaar verloren in het kaarslicht ontmoetten En je lachte naar me Ik wist dat ik bij je moest zijn En plotseling dichter bij mij (Je bent er, je bent er). Je bent er morgen En de pijn glijdt weg (glipt weg) En hoewel ik lach door tranen Ik kan geen andere dag tegemoet zien Ik weet niet hoe ik het je moet vertellen Er is zoveel dat ik wilde zeggen (wilde zeggen) Weet je dat ik voor altijd van je hou? Ik wil dat je blijft. We moeten niet eenzaam zijn Maar een gebroken droom valt uiteen We zijn verdwaald in onze problemen Als een droom weg is, betaalt iemand Ik heb het nooit geprobeerd, de herinneringen geteld Laat ze allemaal achter Maar ik kan niet leven zonder jou Blijf bij me, laat me alstublieft zoeken (Je bent er, je bent er). Je bent er morgen En de pijn glijdt weg (glipt weg) En hoewel ik lach door tranen Ik kan geen andere dag tegemoet zien Ik weet niet hoe ik het je moet vertellen Er is zoveel dat ik wilde zeggen (wilde zeggen) Weet je dat ik voor altijd van je hou? Je bent er morgen En de pijn glijdt weg (glipt weg) En hoewel ik lach door tranen Ik kan geen andere dag tegemoet zien Ik weet niet hoe ik het je moet vertellen Er is zoveel dat ik wilde zeggen (wilde zeggen) Weet je dat ik voor altijd van je hou? Je bent er morgen En de pijn glijdt weg