Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: agony in the garden Songtekst: queen of hearts

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: agony in the garden - queen of hearts ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van queen of hearts? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van agony in the garden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van agony in the garden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals queen of hearts .

Origineel

Your majesty Release your hold on me I'll never be One of your servants Your majesty Been awhile for me Now I see you For all that you are All that you are is all that I'm not All the pain you bring Unrest and rot I finally see what your pain Means to me My queen of hearts Just let me go Played the fool too long I'm full of sorrow Bleed them dry That's all you know My queen of hearts My sovereign of sorrow Your majesty take these chains off me My queen of hearts You've torn it all apart Take what you want Destroy what you touch Release your hold on me My queen of hearts Just let me go Played the fool too long I'm full of sorrow Bleed them dry That's all you know My queen of hearts My sovereign of sorrow Your majesty The sun has set on you And me We were never fit For eternity Your majesty Look what you've done To me Now see me For all that I am All that you are Is all that I'm not All the pain you bring Unrest and rot I finally see What your pain Means to me My queen of hearts Just let me go Played the fool too long I'm full of sorrow Bleed them dry That's all you know My queen of hearts My sovereign of sorrow This is the end of your rule I won't play this game anymore Won't be your fool Sovereign of sorrow

 

Vertaling

Uwe majesteit Laat uw greep op mij los Ik zal nooit een van uw dienaren zijn Uwe majesteit Het heeft een tijdje geduurd voor mij Nu zie ik u voor alles wat je bent Alles wat jij bent is alles wat ik niet ben Al de pijn die je brengt Onrust en verrotting Ik zie eindelijk wat jouw pijn Betekent voor mij Mijn koningin van harten Laat me gewoon gaan Te lang de dwaas gespeeld Ik zit vol verdriet Bloed ze droog Dat is alles wat je weet Mijn koningin van harten Mijn heerseres van verdriet Uwe majesteit, neem deze kettingen van mij af Mijn koningin van harten Je hebt het allemaal verscheurd Neem wat je wilt Vernietig wat je aanraakt Laat je greep op mij los Mijn koningin van harten Laat me gewoon gaan Ik heb te lang de dwaas gespeeld Ik ben vol van verdriet Laat ze leegbloeden Dat is alles wat je weet Mijn koningin van harten Mijn heerseres van verdriet Uwe majesteit De zon is op jou ondergegaan en mij We waren nooit geschikt voor de eeuwigheid Uwe majesteit Kijk wat je hebt gedaan met mij Zie me nu Voor alles wat ik ben Alles wat jij bent Is alles wat ik niet ben Al de pijn die je brengt Onrust en verrotting Ik zie eindelijk Wat jouw pijn Betekent voor mij Mijn koningin van harten Laat me gewoon gaan Ik heb te lang de dwaas gespeeld Ik zit vol verdriet Bloed ze droog Dat is alles wat je weet Mijn koningin van harten Mijn heerseres van verdriet Dit is het einde van jouw heerschappij Ik zal dit spel niet meer spelen Ik wil je dwaas niet meer zijn Soeverein van verdriet