Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aguilera Songtekst: contigo en la distancia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aguilera - contigo en la distancia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van contigo en la distancia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aguilera! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aguilera en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals contigo en la distancia .

Origineel

No existe un momento del da en que pueda apartarte de m, el mundo parece distinto cuando no ests junto a mi. No hay bella meloda en que no surjas t, ni yo quiero escucharla si no la escuchas t. Es que te has convertido en parte de mi alma, ya nada me consuela si no ests t tambin, Ms all de tus labios, del sol y las estrellas contigo en la distancia, amado mo, estoy. Es que te has convertido en parte de mi alma ya nada me consuela si no ests t tambin. Ms all de tus labios, del sol y las estrellas contigo en la distancia amado mo estoy... Contigo en la distancia, amado mo, estoy... Contigo....

 

Vertaling

Er is geen moment op de dag Ik kan je niet van me wegnemen De wereld lijkt anders Als je niet bij me bent. Er is geen mooie melodie Ik kan je niet horen. En ik wil het niet horen Als je er niet naar luistert. Het is dat je bent geworden deel van mijn ziel, Ik ben niet langer getroost door iets Als jij er ook niet bent, Achter je lippen, Ik ben een deel van jou en de sterren geweest Met jou in de verte, liefste mo, dat ben ik. Het is dat je bent geworden Ik ben een deel van mijn ziel geworden Niets troost me meer Als jij er ook niet bent. Achter je lippen, Ik ben een deel van jou en de sterren geweest Met jou in de verte Ik hou zoveel van je... Met jou in de verte, liefste mo, ik ben... Met jou ....