Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aguilera Songtekst: pero me acuerdo de ti

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aguilera - pero me acuerdo de ti ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pero me acuerdo de ti? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aguilera! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aguilera en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pero me acuerdo de ti .

Origineel

Ahora que ya mi vida se encuentra normal, ooh, ooh Que tengo en casa quien sueña con verme llegar, ooh, oh Ahora puedo decir que me encuentro de pie Ahora que me va muy bien Ahora que con el tiempo logre superar Aquel amor que por poco me llega a matar, no Ahora ya no hay mas dolor Ahora el fin vuelvo a ser yo Pero me acuerdo de ti Y otra vez pierdo la calma Pero me acuerdo de ti Y se me desgarra el alma Pero me acuerdo de ti Y se borra mi sonrisa Pero me acuerdo de ti Y mi mundo se hace trizas Ooh, oh, hey Ahora que me futuro comienza a brillar Ahora que me han devuelto la seguridad, oh, whoa Ahora ya no hay mas dolor Ahora al fin vuelvo a ser yo Pero me acuerdo de ti Y otra vez pierdo la calma Pero me acuerdo de ti Y se me desgarra el alma Pero me acuerdo de ti Y se borra mi sonrisa Pero me acuerdo de ti Y mi mundo se hace trizas Oh, oh, whoa Pero me acuerdo de ti Oh no, no Y se me desgarra el almo Pero me acuerdo de ti Mi sonrisa Pero me acuerdo de ti Mi mundo trizas Pero me acuerdo de ti Ooh Pero me acuerdo de ti Oh pero me, pero me, pero me, pero me Pero me acuerdo de ti Pero me acuerdo de ti Oh, whoa Pero me acuerdo de ti

 

Vertaling

Nu dat mijn leven terug normaal is, ooh, ooh Ik heb iemand thuis die ervan droomt me te zien komen, ooh, oh Nu kan ik zeggen dat ik op mijn voeten sta Nu dat ik het zo goed doe Nu dat met de tijd ik erin geslaagd ben om te overwinnen Die liefde die me bijna doodde, nee Nu is er geen pijn meer Nu ben ik weer het einde Maar ik herinner me jou. En weer verlies ik mijn kalmte Maar ik herinner me jou. En het verscheurt mijn ziel Maar ik herinner me jou. En mijn glimlach vervaagt Maar ik herinner me jou. En mijn wereld valt in duigen Ooh, oh, hey Nu dat mijn toekomst begint te schijnen Nu dat ik terug in veiligheid ben, oh, whoa Nu is er geen pijn meer Nu ben ik eindelijk weer mezelf Maar ik herinner me jou. En weer verlies ik mijn kalmte Maar ik herinner me jou. En het verscheurt mijn ziel Maar ik herinner me jou. En mijn glimlach vervaagt Maar ik herinner me jou. En mijn wereld valt in duigen Oh, oh, whoa Maar ik herinner me jou. Oh nee, nee En mijn ziel scheurt uit elkaar Maar ik herinner me jou. Mijn glimlach Maar ik herinner me jou. Mijn wereld aan flarden Maar ik herinner me jou. Ooh Maar ik herinner me jou. Oh maar ik, maar ik, maar ik, maar ik, maar ik Maar ik herinner me jou. Maar ik herinner me jou. Oh, whoa Maar ik herinner me jou.