Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aiden Songtekst: something more

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aiden - something more ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something more? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aiden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aiden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something more .

Origineel

Another Day Comes Due When I Look Back Into All That I Didn't Do And When The Night Is Through Its When My Eyes Turn Blue And Rain Down And Look To You And What You Have For Me You've Got To Believe Theres Something More In Just This Life Of Uncertainty Opportunity is Knocking At My Door (Chorus) And I Dont Know Where To Go All I Know Is You're Takin Me And Im Following Your Lead I Dont Know Where The Road Is Gonna Go Or So Im Told You Are Takin It With Me I Wondered What Was True I've Questioned All I Do Because Of You I Thought Im Through With Innocence Miles Away Im Taking Day By Day Finding Strength In All You Say The Love I Found So Strong The People Around Me Like My Mom Im Finding Passage Through This Maze And Im Finally Seein Better Days (chorus)1x Your Takin It With Me I Am Following Your Lead Your Takin It with Me And I Will Go There With You Too (chorus)1x All I Want Is To Follow You And Walk With You In Love With You Ill Go There With You Too All I Want Is To Follow You And Walk With You In Love With You Ill Go There With You Too

 

Vertaling

Een nieuwe dag komt er aan When I Look Back In Alles wat ik niet heb gedaan And when the night is through Zijn wanneer mijn ogen blauw worden En naar beneden regenen en naar jou kijk En wat je voor me hebt Je moet geloven dat er iets meer is In dit leven van onzekerheid. Opportunity is Knocking At My Door (refrein) And I Dont Know Where To Go All I Know Is You're Takein Me And Im Following Your Lead I Dont Know Where The Road naartoe gaat Of dat is me verteld You Are Takin It With Me Ik vroeg me af wat waar was I've questioned all I do Because of you Ik dacht dat ik klaar was With Innocence Miles Away Ik neem dag per dag Ik vind kracht In alles wat je zegt De liefde die ik zo sterk vond De mensen om me heen zoals mijn moeder Ik vind een doorgang door dit doolhof And Im Finally Seein Better Days (refrein)1x Your Takin It With Me I Am Following Your Lead Your Takin It with Me And I will go there with you too (refrein)1x All I want is to follow you En met je meelopen Verliefd op jou Ill Go There With You Too All I Want Is To Follow You en met je meelopen Verliefd op jou Ill Go There With You Too