Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aimee mann Songtekst: all over now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aimee mann - all over now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all over now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aimee mann! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aimee mann en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all over now .

Origineel

[Verse 1] Though I let you steer You were cavalier Inch became a light year It was pathetic [Verse 2] Well, you can write the play At every word I say But I don't have to stay To see the credits [Chorus] 'Cause it's all over now Yes, it's all over now And I'm free [Verse 3] I was one of few Who'd stick up for you And so you never knew You were a punch line [Verse 4] I could not convince or trust you To pick up on my hints, must you Leave your fingerprints On everything I call mine? [Chorus] Well, that's all over now Yes, it's all over now And I'm free Yes, I'm free [Bridge] From your interference Which had the appearance Of making it clear It's got nothing to do with me [Outro] It's got nothing to do with me (It's got nothing) It's got nothing to do with me It's got nothing to do with me And I warn you now The velocity I'm gathering

 

Vertaling

[Vers 1] Hoewel ik je liet sturen You were cavalier Inch werd een lichtjaar Het was zielig [Vers 2] Nou, je kunt het stuk schrijven Bij elk woord dat ik zeg Maar ik hoef niet te blijven Om de credits te zien [Chorus] 'Cause it's all over now Ja, het is nu allemaal voorbij And I'm free [Verse 3] Ik was een van de weinigen Who'd stick up for you En dus heb je nooit geweten You were a punch line [Verse 4] Ik kon je niet overtuigen of vertrouwen Om mijn hints op te pikken, moet je je vingerafdrukken achterlaten op alles wat ik de mijne noem? [Chorus] Wel, dat is nu allemaal voorbij Ja, het is allemaal voorbij nu And I'm free Ja, ik ben vrij [Brug] Van jouw bemoeienis Die de schijn had om het duidelijk te maken Het heeft niets met mij te maken [Outro] het heeft niets met mij te maken (het heeft niets) Het heeft niets met mij te maken Het heeft niets met mij te maken En ik waarschuw je nu The velocity I'm gathering