Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aimee mann Songtekst: choice in the matter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aimee mann - choice in the matter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van choice in the matter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aimee mann! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aimee mann en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals choice in the matter .

Origineel

[Verse 1] Skip the cloak and dagger bit Don't you know we're sick of it? As much as I would like to stay The message light just blinks away And while I'm here you won't push play [Chorus] So you leave me no choice in the matter (In the matter) You leave me no choice in the matter (In the matter) You leave me no choice in the matter [Verse 2] You leave me no option to indulge in this Exercise in cowardice Ignorance without the bliss [Chorus] 'Cause you leave me no choice in the matter (In the matter) You leave me no choice in the matter (In the matter) You leave me no choice in the matter You leave me no ... [Verse 3] 'Cause I know where this boat will go (Choice in the matter) Pulled down by the undertow (Choice in the matter) It's lucky I know how to row [Bridge] So row, row, row your boat gently down the stream I hope you drown and never come back [Chorus] 'Cause you leave me no choice in the matter (In the matter) You leave me no choice in the matter (In the matter) You leave me no choice in the matter You leave me no ...

 

Vertaling

[Verse 1] Sla het mantel en dolk gedeelte over Weet je niet dat we er genoeg van hebben? Hoe graag ik ook zou willen blijven Het bericht licht knippert gewoon weg En terwijl ik hier ben druk je niet op play [Refrein] So you leave me no choice in the matter (In de kwestie) You leave me no choice in the matter (In de kwestie) You leave me no choice in the matter [Vers 2] Je laat me geen keus om me over te geven aan deze Oefening in lafheid Onwetendheid zonder gelukzaligheid [Chorus] 'Cause you leave me no choice in the matter (In de kwestie) You leave me no choice in the matter (In the matter) You leave me no choice in the matter Je laat me geen... [Vers 3] 'Cause I know where this boat will go (Keuze in de zaak) Getrokken door de onderstroom (Keuze in de zaak) It's lucky I know how to row [Brug] Dus roei, roei, roei je boot zachtjes de stroom af Ik hoop dat je verdrinkt en nooit meer terugkomt [Chorus] 'Cause you leave me no choice in the matter (In the matter) You leave me no choice in the matter (In the matter) You leave me no choice in the matter You leave me no ...