Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aimee mann Songtekst: put me on top

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aimee mann - put me on top ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van put me on top? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aimee mann! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aimee mann en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals put me on top .

Origineel

I should be knocking on the door of the pearly gates Why keep a poor man alive in a job he hates I've heard that good things will come to he who waits I should be riding on a float in the hit parade Instead of standing on the curb behind the barricade Another verse in the doormat serenade Won't you put me on top (oooh, put me on top) Won't you put me on top or change the odds Won't you put me on top (oooh, put me on top) Or at least put some hope in the bottom of the box Oh, at least put some hope in the box for me Cause it's only black and white and not a lot of each There's a remote on the shelf, but it's out of reach Won't you put me on top (oooh, put me on top) Won't you put me on top or change the odds Won't you put me on top (oooh, put me on top) Or at least put some hope in the bottom of the box Put some hope in the bottom of the box for me I need it (Oooh, put me on top) Won't you put me on top (oooh, put me on top) Won't you put me on top or change the odds Won't you put me on top (oooh, put me on top) Or at least put some hope in the bottom of the box Put me on (oooh, put me on top) Won't you put me on top again (change the odds) Or at least put some hope (oooh, put me on top) Put some home in the bottom of the box Oh, at least put some hope in the bottom of the box

 

Vertaling

Ik zou op de deur van de parelachtige poorten moeten kloppen. Waarom een arme man in leven houden in een baan die hij haat? Ik heb gehoord dat goede dingen zullen komen voor hij die wacht Ik zou op een praalwagen moeten rijden in de hitparade In plaats van op de stoep achter de barricade te staan Nog een couplet in de deurmat serenade Won't you put me on top (oooh, zet me op de top) Won't you put me on top or change the odds Wil je me er niet bovenop leggen? Of stop tenminste wat hoop in de bodem van de doos Oh, stop tenminste wat hoop in de doos voor mij Want het is alleen zwart en wit en niet veel van elk Er ligt een afstandsbediening op de plank, maar die is buiten bereik Won't you put me on top (oooh, put me on top) Won't you put me on top or change the odds Won't you put me on top (oooh, put me on top) Of stop tenminste wat hoop in de bodem van de doos Stop wat hoop in de bodem van de doos voor mij Ik heb het nodig (Oooh, zet me bovenop) Won't you put me on top (oooh, put me on top) Won't you put me on top or change the odds Won't you put me on top (oooh, put me on top) Of stop tenminste wat hoop in de bodem van de doos Zet me op (oooh, zet me op de top) Won't you put me on top again (verander de kansen) Or at least put some hope (oooh, put me on top) Stop wat huis in de bodem van de doos Oh, stop tenminste wat hoop in de bodem van de doos