Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: air Songtekst: au fond du rêve doré

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: air - au fond du rêve doré ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van au fond du rêve doré? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van air! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van air en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals au fond du rêve doré .

Origineel

J'ai envie de me noyer Au fond d'un rêve doré Toute mélangée à toi J'ai envie d'être avec toi Car dans mon rêve doré Tu ne ferais que m'aimer Tu dormirais contre moi Et tu ne t'en irais pas Toute mélangée à toi Longtemps, toujours près de toi J'ai envie d'être avec toi J'ai envie de te toucher Te garder, te regarder Au fond du rêve doré Où tu n'es jamais entré

 

Vertaling

Ik wil verdrinken In een gouden droom Helemaal in de war met jou Ik wil bij jou zijn. Want in mijn gouden droom Je zou alleen van mij houden Je zou tegen me aan slapen En je zou niet weggaan Helemaal in de war met jou Lange tijd, altijd bij je in de buurt Ik wil bij jou zijn. Ik wil je aanraken. Om je vast te houden, om naar je te kijken In de diepten van de gouden droom Waar je nooit binnenkwam