Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: air supply Songtekst: who am i

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: air supply - who am i ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who am i? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van air supply! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van air supply en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who am i .

Origineel

WHO AM I Who am I to understand The ways of love a grain of sand To fall between these fingers That I hold Who am I that you should trust A wind that turns a stone to dust A mountain to surrender all its gold And who am I to say, you should believe in me And who am I to say I love you One reason why love cannot die Tell me who am I (DOUBLE VOICE) Who am I, I never knew My heart was roaming from or to (I don't know where we are going to) The different arms between my day and night (All I want is just to be with you) Who am I, a distant sun A thought before the moment's gone (Just a thought before the moment's gone) And I will never let you from my side (You will always be the only one) And all I have to say you can believe in me For who am I to say I love you One reason why love cannot die You are on my heart remembers Tell me who am I And who am I to say I love you One reason why love can not die Tell me who am I For who am I to say I love you One reason why love cannot die You are on my heart remembers Tell me who Tell me who am I

 

Vertaling

WIE BEN IK Wie ben ik om te begrijpen De wegen van de liefde een korreltje zand Om tussen deze vingers te vallen die ik vasthoud Wie ben ik dat je moet vertrouwen Een wind die een steen tot stof doet vergaan Een berg die al zijn goud opgeeft En wie ben ik om te zeggen, dat je in mij moet geloven En wie ben ik om te zeggen dat ik van je hou Een reden waarom liefde niet kan sterven Zeg me wie ik ben. (DOUBLE VOICE) Wie ben ik, ik heb het nooit geweten My heart was roaming from or to (ik weet niet waar we naar toe gaan) The different arms between my day and night (Alles wat ik wil is alleen maar bij jou zijn) Wie ben ik, een verre zon Een gedachte voor het moment weg is (Alleen een gedachte voordat het moment weg is) And I will never let you from my side (Je zult altijd de enige zijn) En alles wat ik te zeggen heb is dat je in mij kunt geloven Want wie ben ik om te zeggen dat ik van je hou Een reden waarom liefde niet kan sterven Jij bent op mijn hart onthoudt Zeg me wie ik ben En wie ben ik om te zeggen dat ik van je hou Een reden waarom liefde niet kan sterven Zeg me wie ik ben Want wie ben ik om te zeggen dat ik van je hou Een reden waarom liefde niet kan sterven Je bent op mijn hart herinnert Zeg me wie Zeg me wie ik ben