Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: airborne toxic event Songtekst: elizabeth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: airborne toxic event - elizabeth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van elizabeth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van airborne toxic event! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van airborne toxic event en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals elizabeth .

Origineel

There's a distance in your eyes That's why a smile is always a surprise When you call and you talk to me I wonder which person you're going to be She said, all your songs are sad songs Why do you always have to see the worst of it Could you write me just one love song? Put my name somewhere in the middle of it It's not hard to write Elizabeth Just close your eyes boy and take your best guess Cause the truth is hard, isn't it? She said "I'll be listening in my favorite white dress" All these quite afternoons, She said, "I wonder if I've given up my love too soon" As her hair fell from her curls I said you're pretty uptight for a Mexican Girl She said, all your songs are sad songs Why do you always have to make me feel like shit? Could you write me just one love song? And put my name somewhere in the middle of it And if you call the song Elizabeth All my friends will know it's about me Cause the truth is hard, isn't it? Don't take too long, I just know you'll come back to me I said all these songs are love songs Just love at times can make you feel like shit So you write a string of words down It's better if there's some truth in it It's true I love you Elizabeth I love the way you move in that silly white dress Because the truth is hard to admit I've never known love This is just my best guess

 

Vertaling

Er is een afstand in je ogen Daarom is een glimlach altijd een verrassing Als je belt en je praat met me vraag ik me af welke persoon je gaat worden Ze zei, al je liedjes zijn droevige liedjes Waarom moet je altijd het ergste zien Kun je één liefdesliedje voor me schrijven? Zet mijn naam ergens in het midden Het is niet moeilijk om Elizabeth te schrijven. Sluit gewoon je ogen jongen en doe je best Want de waarheid is hard, nietwaar? Ze zei: "Ik zal luisteren in mijn favoriete witte jurk" Al deze rustige middagen, Ze zei, "Ik vraag me af of ik mijn liefde te vroeg heb opgegeven" Toen haar haar uit haar krullen viel I said you're pretty uptight for a Mexican Girl Ze zei, al je liedjes zijn droevige liedjes Waarom moet je me altijd zo slecht laten voelen? Kun je niet één liefdesliedje voor me schrijven? En zet mijn naam ergens in het midden En als je het liedje Elizabeth noemt Al mijn vrienden zullen weten dat het over mij gaat Want de waarheid is hard, is het niet? Doe er niet te lang over, ik weet gewoon dat je terug zult komen naar mij Ik zei dat al deze liedjes liefdesliedjes zijn Alleen liefde kan je soms beroerd laten voelen Dus schrijf je een reeks woorden op Het is beter als er een kern van waarheid in zit Het is waar, ik hou van je Elizabeth Ik hou van de manier waarop je beweegt in die dwaze witte jurk Omdat de waarheid moeilijk toe te geven is Ik heb nooit liefde gekend Dit is slechts mijn beste gok