Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aisha Songtekst: mr right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aisha - mr right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mr right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aisha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aisha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mr right .

Origineel

Intro: Cinderella looking for the right fella Snow white looking for Mr. Right Verse 1: All my life I've believed There's someone out there God has for me And someone God has me for In a matter of time He'll be at my door Our love would be true A man for who I'd fall deeply in love What I've always dreamed of Everything I want in a man According to God's plan Chorus: Cinderella looking for the right fella Snow white looking for Mr. Right That only happens in the books The real thing isn't as easy as it looks He will be The man for me Mr. right Come into my life Verse 2: I wonder what it would be like If I met Mr. Right If God grants me life And I became his wife Will I know when we meet Will he sweep me off my feet Not on a whim Will I know it's him Repeat chorus Rap: I'm talking to you In what you're going through You think you do But you don't know who You want a man with a plan To take you by the hand And be everything you've wanted in a man You're not gonna meet Mr. Right in the club down the street So stop wasting your time being indiscreet It doesn't matter If he's rich or poor This is what I'm looking for Money doesn't matter as far as I see Love is what matters to me He could own the business Or work on staff I'm looking for someone that will make me laugh Someone with good judgment But how good could his judgment be If he's dating me (I'm kidding) Bridge: He's got to be The one for me Repeat chorus

 

Vertaling

Intro: Assepoester op zoek naar de juiste kerel Sneeuwwitje op zoek naar Mr. Right Vers 1: Heel mijn leven Ik heb geloofd Er is daar iemand God heeft voor mij En iemand God heeft mij voor In een kwestie van tijd Hij staat voor mijn deur Onze liefde zou waar zijn Een man voor wie Ik zou diep verliefd worden Waar ik altijd van heb gedroomd Alles wat ik wil in een man Volgens Gods plan Refrein: Assepoester op zoek naar de juiste kerel Sneeuwwitje op zoek naar Mr. Right Dat gebeurt alleen in de boeken Het echte werk is niet zo eenvoudig als het lijkt Hij zal zijn De man voor mij Mr. juist Kom in mijn leven Vers 2: Ik vraag me af hoe het zou zijn Als ik Mr. Right ontmoette Als God me leven schenkt En ik werd zijn vrouw Zal ik weten wanneer we elkaar ontmoeten Zal hij me overrompelen? Niet in een opwelling Zal ik weten dat hij het is Herhaal refrein Tik: Ik praat tegen je In wat je doormaakt Je denkt dat je het doet Maar je weet niet wie Je wilt een man met een plan Om je bij de hand te nemen En wees alles wat je wilde in een man Je gaat Mr. Right niet ontmoeten in de club verderop in de straat Verspil dus geen tijd meer aan indiscreet zijn Het maakt niet uit Of hij nu rijk of arm is Dit is wat ik zoek Geld maakt niet uit wat ik zie Liefde is het belangrijkste voor mij Hij zou het bedrijf kunnen bezitten Of werk aan personeel Ik zoek iemand die me aan het lachen maakt Iemand met een goed beoordelingsvermogen Maar hoe goed kon zijn oordeel zijn Als hij met mij uitgaat (Grapje) Brug: Hij moet zijn Die ene voor mij Herhaal refrein