Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aja daashuur Songtekst: help me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aja daashuur - help me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van help me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aja daashuur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aja daashuur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals help me .

Origineel

I am a shadow of what I could be I hide in silence, a mystery I try toe out of my shell But theres no one there to share my private hell Please help me To try to be me To be free Walls of Isolation are my home Land of loneliness is where I roam Someone help me cross this canyon Someone give me strength Strength of a thousand stallions Please help me To try to be me To be free You think I like this cage of mine But honey its not a cage of my design You think I like being sealed in despair I just need guidance, some love and care So now youve heard my call for peace If this my fate, this song is my release If I am to go on as I am Someone tell me why, cause I dont understand Please help me To try to be me To be free Please help me To try to be me To be free

 

Vertaling

Ik ben een schaduw van wat ik zou kunnen zijn Ik verstop me in stilte, een mysterie Ik probeer mijn teen uit mijn schelp te halen Maar er is niemand om mijn privé-hel te delen Help me alstublieft Om te proberen mij te zijn Vrij zijn Walls of Isolation is mijn thuis Land van eenzaamheid is waar ik ronddwaal Iemand heeft me geholpen deze kloof over te steken Iemand geeft me kracht Sterkte van duizend hengsten Help me alstublieft Om te proberen mij te zijn Vrij zijn Je denkt dat ik deze kooi van mij leuk vind Maar schat, het is geen kooi van mijn ontwerp Je denkt dat ik het leuk vind om in wanhoop verzegeld te worden Ik heb alleen begeleiding nodig, wat liefde en zorg Dus nu heb je mijn roep om vrede gehoord Als dit mijn lot is, is dit lied mijn release Als ik door moet gaan zoals ik ben Iemand vertelt me ??waarom, want ik begrijp het niet Help me alstublieft Om te proberen mij te zijn Vrij zijn Help me alstublieft Om te proberen mij te zijn Vrij zijn